• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Yedi Şube Açtı, Şimdi İse Rotasını İstanbul’a Çevirdi

Yedi Şube Açtı, Şimdi İse Rotasını İstanbul’a Çevirdi
İzmir'de bir cafe ve restorantın sahibi olan ve kısa sürede il genelindeki şube sayısını artıran Alişan Yıldız, şimdi de hem İstanbul'da, hemde Ege...

İzmir'de bir cafe ve restorantın sahibi olan ve kısa sürede il genelindeki şube sayısını artıran Alişan Yıldız, şimdi de hem İstanbul'da, hemde Ege Bölgesi'ndeki illerde şube açmak için kolları sıvadı.

İzmir'de iş adamı Alişan Yıldız, yıllar önce açtığı cafe ve restorantı kısa sürede girişimcilik ruhuyla genişletti. Yavaş yavaş İzmir'de altı, Manisa'da bir şube olmak üzere toplam yedi şube birden açan Yıldız, kentte gastronomi alanında sayılı markaların arasında yer aldı. Bisquitte cafe ve restorantın kurucularından olan Alişan Yıldız, 2016 hedefini genişletti. Rotasını İstanbul'a çeviren iş adamı Yıldız, çalışmalara ise başladı. Alişan Yıldız, "Hedef kitlemiz olan 18 - 35 yaş arası genç tüketici grubunun kalbini kazanmayı başardık. Bunda da de tarzımız ve lezzetimizin kalitesinin üst düzeyde olmasına karşılık fiyatlandırma açısından taviz vermediğimiz ulaşılabilirlik politikasının büyük önemi var" dedi.

İstanbul dışında ilk hedeflerinin Ege Bölgesi'ndeki komşu şehirler olduğuna dikkat çeken Yıldız, "Pınarbaşı'nda şimdi üretimhanemiz olan ilk şubemizi açtığımız günden bu yana emin adımlarla geldiğimiz bu noktayı İstanbul'a taşıyarak çıtayı daha da yükseltme vaktimizin geldiğine inanıyoruz. Bir İzmirli marka olarak İstanbul'da elde edeceğimiz başarının İzmir açısından da oldukça önemli olacağı kanısındayız. Elde ettiğimiz uzmanlık ve markamızın güvenirliği sonucunda Türkiye'nin bir çok yerinden çok sayıda yatırımcı franchise için başvurmuş durumda. Elbette biz franchise ortağımızı seçerken çok ince eleyip sık dokumak zorundayız. Franchise ortaklarımızda ilk aradığımız ise güvenirlik. Diğer bir yandan da Bisquitte müşterilerine sunduğu ürün seçeneği açısından oldukça geniş bir yelpazeye sahip ve ciddi bir operasyon gerektiren bir işletme. Merkezimizle şubelerimiz arasında hızlı bir lojistik trafiği bulunuyor. Bu yüzden İstanbul dışında ilk öncelik verdiğimiz bölge, lojistiğin daha kolay olacağı İzmir'e komşu Ege illeri. Özellikle bizim tarzımızdaki mekanlarda hiç de rastlanmayan yiyecekleri müşterilerimiz bizde bulabilir. Mesela Bisquitte Postmodern Adana. Yiyenlerin hiç de pişman kalmadığı bir lezzet. Bu örnekleri daha da çoğaltabiliriz. 2016 yılında ise sıra tatlarımızı İstanbullular'la buluşturmaya geldi" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim