• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Yedi ilden AK Partili belediyeler, İzmir'deki yedi belediyeyle kardeş olacak

Yedi ilden AK Partili belediyeler, İzmir'deki yedi belediyeyle kardeş olacak
Yerel yönetimlerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin önderliğinde, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden yedi AK Partili belediye...

Yerel yönetimlerden sorumlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin önderliğinde, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden yedi AK Partili belediye başkanı, önümüzdeki günlerde İzmir'e gelerek yedi AK Partili belediyeyle kardeş olacak. İzmir İl Başkanı Bülent Delican, bu kardeşliğin pek çok somut işbirliği ile İzmir için kazanca dönüşeceğini ileri sürdü.

Etkinliği, "AK belediyeciliğin toplu dayanışma projesi"" olarak tanımlayan İzmir İl Başkanı Bülent Delican, misafir edecekleri belediye başkanlarını ve ildeki kardeş belediyeleri sıralayarak şunları söyledi: "İzmir, önümüzdeki günlerde AK belediyeciliğin buluşma üretme noktası olacak. İnanıyorum ki ortaya verimli işbirlikleri çıkacak ve İzmir halkı kazanacak. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Ankara Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yine İstanbul Fatih ve Zeytinburnu belediye başkanları Mustafa Demir ve Murat Aydın ile Konya Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay'ı, beraberindeki heyetlerle İzmir'de ağırlayacağız. Altındağ Belediyemiz Torbalı, Melikgazi Kiraz, İzmit Selçuk, Zeytinburnu Kınık, Fatih Ödemiş, Selçuklu Menderes, Bahçelievler Belediyesi ise Kemalpaşa Belediyemiz ile kardeş belediye olacaklar."

İzmir'deki bu yedi kardeşlikle dayanışmanın örneği olacaklarını aktaran İl Başkanı Delican, "2014 yılında İzmirli vatandaşlarımız, AK belediyeciliği deneme kararı verdi ve yedi ilçeyi bize teslim etti. Birbirinden çalışkan belediye başkanlarımız işlerinin başında, halkın arasında. Şimdi yedi belediyemiz, kardeşleriyle daha da güçlü olacak. İnanıyorum ki başta kentsel dönüşüm olmak üzere çevre projeleri, sosyal ve kültürel projelerle İzmirli kardeş belediyelerinin destekçisi olacaklar." diye konuştu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim