• BIST 9079.97
  • Altın 2321.592
  • Dolar 32.3302
  • Euro 34.9641
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

YEDAŞ’ın Hedefi Avrupa Halk Şampiyonluğu

YEDAŞ’ın Hedefi Avrupa Halk Şampiyonluğu
YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, European Business Awards (EBA) tarafından "2015-2016 Yılı Ulusal Halk Şampiyonu" seçildiklerini fakat hedeflerinin...

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, European Business Awards (EBA) tarafından "2015-2016 Yılı Ulusal Halk Şampiyonu" seçildiklerini fakat hedeflerinin İtalya'da düzenlenecek olan Avrupa Halk Şampiyonluğu olduğunu söyledi.

Karadeniz'den Marmara'ya, Asya'dan Avrupa'ya herkes Türkiye'nin en sevilen "Türk Şirketi" olarak YEDAŞ'ı seçtiğini belirten YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, "Hedef Avrupa Halk Şampiyonluğu. Haydi Türkiye, ülkemizin Avrupa'daki şampiyonluk yolculuğuna "Sen De Destek Ol" dedi.

YEDAŞ, Türkiye'nin eşsiz enerjisini arkasına alarak başarıdan başarıya koştuğunun altını çizen Türkoğlu, "EBA tarafından Avrupa çapında "Şampiyonluk" hikayesi paylaşılan YEDAŞ, Türkiye'de yönetim modeli en çok sevilen "Türk Şirketi" olarak lanse edildi. Ülkemizde 38 şirketi geride bırakarak, elektrik dağıtım sektöründe birçok ilke imza atan ve uluslararası arena Türkiye için yarışan YEDAŞ, Avrupa İş Ödülleri (European Business Awards) halk oylamasında ülkemizin "2015-2016 Yılı Ulusal Halk Şampiyonu" yani National Public Champion'u oldu. "Türkiye, YEDAŞ ile Ödüle Koşuyor. Sen de Destek Ol" sloganı ile yola çıkan ve ülkemizde farklı sektörlerde hizmet veren 38 şirketi geride bırakan YEDAŞ'ın, yeni hedefi ise 26 Nisan'a kadar devam edecek olan 32 Avrupa ülkesi arasından "Avrupa Halk Şampiyonu" olmak. İlk oylamada olduğu gibi şampiyonluğu yine halkın oyları belirleyecek. YEDAŞ, bir Türk şirketi olarak "Avrupa Halk Şampiyonluğu" için yarışıyor. Sen de oy kullan Türkiye'yi gururlandır. İstanbul'dan Samsun'a, Malatya'dan Edirne'ye ve yurtdışındaki farklı ülke ve kentlerde yaşayan tüm Türk gönül dostlarından gelen halk oylamaları ile kocaman bir YEDAŞ ailesi olduk" diye konuştu.

HEDEF AVRUPA HALK ŞAMPİYONLUĞU

Hedeflerinin Avrupa Halk Şampiyonluğu olduğunu ifade eden Türkoğlu, "Tüm iletişim kanallarını doğru yöneterek paydaşlarımıza ulaştık ve paydaşlarımızın gönülden katılımları ile Türkiye'nin 2015-2016 Ulusal Halk Şampiyonu seçildik. YEDAŞ olarak, halk oylaması süresince yürekten çalıştık. Önce Türkiye, sonra YEDAŞ dedik. Samimiyetimiz ve güven dolu mesajlarımızla herkesi özendirecek Rol model çalışmalara imza attık. Böylesine anlamlı bir onuru yaşadığımız ve ülkemize yaşattığımız için büyük övünç duyuyoruz. Şimdi ise hedefimiz, 17 Haziran'da İtalya'nın Milan kentinde düzenlenecek olan onur gecesinde hak ettiğimiz büyük ödülü almak, 32 Avrupa ülkesi arasından "Avrupa Halk Şampiyonluğu" madalyasını göğsümüze asmak" şeklinde konuştu.

HERKESİN MUTLAKA BİR OYU OLSUN

Sürdürülebilir Yönetim Modeli ile Avrupa arenasında tüm ödüllere talip olduklarını belirten Türkoğlu, "YEDAŞ, ikinci halk oylamasında Türkiye için yarışıyor. Yine oylarınızla YEDAŞ'a destek olabilir, oylarınızla "Avrupa Halk Şampiyonu" olabilirsiniz. Valilikler, il ve ilçe belediyeleri, üniversiteler başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ödül sürecini anlatan bilgilendirmeleri gönderdik ve desteklerini istedik. Aynı şekilde yazılı ve görsel medya, SMS, sosyal medya kanalları gibi tüm iletişim kanallarını kullanarak tüm paydaşlarımıza ulaşıyoruz. Bu ödülde herkesin bir oyu mutlaka olsun istiyoruz. 26 Nisan 2016 Salı günü'ne kadar devam edecek olan oylama için http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/turkey/14831 adresinden tanıtım videomuzu izleyebilir, oy kullanılabilirsiniz. Vereceğiniz her oy Türkiye'yi şampiyonluğa taşıyacak. Haydi Türkiye, ülkemizin gururu YEDAŞ'ın ödül yolculuğuna sen de ol. Tüm paydaşlarımıza destekleri için şimdiden teşekkür ediyorum. Oylama için yapılması gereken, http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/turkey/14831 adresinin sağ alt köşesinde yer alan mail adresi kısmına mail adresinizi yazıp, belirtilen doğrulama kodunu yazmak ve "oy için tıklayınız" butonuna tıklamak. Bu işlemin hemen ardından belirtmiş olduğunuz mail adresinize EBA tarafından bir mail gelecektir. Bu maili açtığınızda en üstte duran onay linkine tıklamanızla birlikte, oyunuzu kullanmış olacaksınız"

YEDAŞ’ın Hedefi Avrupa Halk Şampiyonluğu

YEDAŞ’ın Hedefi Avrupa Halk Şampiyonluğu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim