• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Ydü Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’e Queen Victoria Nişanı Verildi

Ydü Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel’e Queen Victoria Nişanı Verildi
Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Queen Victoria Nişanı ile ödüllendirip, Akdeniz bölgesi sorumluluğu verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, Queen Victoria Nişanı ile ödüllendirip, Akdeniz bölgesi sorumluluğu verildi.

İngiltere'nin Londra şehrinde yapılan Europe Business Assembly kurumunun çatısı altında yer alan Oxford AcademicUnion'un düzenlediği ödül gecesinde, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Dr. Suat İ. Günsel, Queen Victoria Nişanı ile ödüllendirilerek kendisine Oxford Academic Union'un Akdeniz Bölgesi sorumluluğu verildi.

30 ülkeden yükseköğretim liderleri, rektör, profesör ve bilim adamlarından oluşan Oxford Academic Union, Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'i Queen Victoria Commemorative Nişanı ile birlikte Oxford Academic Union Akdeniz Temsilciliği yetkisi ile ödüllendirdi.

NADİR ÖDÜL, DR. SUAT İ. GÜNSEL'E VERİLDİ

Oxford AcademicUnion tarafından Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e takdim edilen Queen Victoria Nişanı, şirket ve özel kurumlardaki iş stratejilerinde kurumsal sosyal sorumluluk ilkelerinin özümsendiğine işaret eden önemli bir nişan olarak biliniyor. Birey ve kuruluşların gerek ulusal gerekse uluslararası platformlarda yer alan çığır açan projelere katılımı, hayır/bağış kurumlarına yardımları ve toplumun yaşam kalitesinde farklılık yaratacak faaliyetlerle toplumsal yaşama bulundukları çarpıcı katkılara istinaden takdim edilen ödül, bu alanda ön plana çıkmış ender sayıda insana takdim ediliyor.

Yakın Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel ayrıca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde eğitime vermiş olduğu önem ve katkıları dolayısıyla Oxford Academic Union tarafından Oxford Academic Union Akdeniz Temsilciliği'ne layık görüldü.

"EN BÜYÜK ÖDÜLÜMÜZ HALKIMIZA, BÖLGEMİZE VE DÜNYAYA VERDİĞİMİZ EĞİTİM VE YARATTIĞIMIZ TOPLUMSAL FAYDA"

Ödül ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel, "Bu gibi prestijli ödüller birey ve kurumların yarattığı değerlerin uluslararası alanda takdir edildiğini göstermesi açısından çok önemli. Biz Yakın Doğu Üniversitesi olarak kuruluşumuzdan bu yana bu gibi ödüllere yabancı bir kurum değiliz. Bizim için en büyük ödül ailemizin yarattığı toplumsal faydadan yararlanmış bireylerin yüreklerindeki mutluluk yüzlerindeki gülümsemedir. Bizler için en büyük ödül Kıbrıs Türk halkına, Türkiye'mizin insanına, bölgemize ve dünyanın her köşesine verdiğimiz eğitimle yarattığımız katkı ve artı değerdir. Biz insanımızı adada kıtalı gibi yaşatmanın öncülüğünü yaptık. Bugün aldığımız ödül adada kıtalı gibi yaşayan halkımız adına bize verilmiş bir sorumluluk nişanıdır. Queen Victoria Nişanı yalnızca bizi ödüllendirmekle kalmıyor, aynı zamanda bizleri Akdeniz bölgesinde Oxford Academic Union'un temsilcisi kılarak çok önemli bir sorumluluğu da veriyor. Uluslararası ortamda eğitim ve toplumsal katkı alanlarındaki öncülüğümüzün göstergesi olan bu ödül diğer aldığımız ödüller gibi bizim için çok değerlidir ve hem kişisel hafızamızda hem de kurumsal kültürümüzde müstesna bir yeri olacaktır" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim