• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Yazıcıoğlu Anısına Bayır-bucak Türkmenlerine Yardım

Yazıcıoğlu Anısına Bayır-bucak Türkmenlerine Yardım
İHH Manisa İnsani Yardım Derneği, 25 Mart 2009'da bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun...

İHH Manisa İnsani Yardım Derneği, 25 Mart 2009'da bindiği helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde Bayır-Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yeni bir yardım kampanyası başlattı. Toplanacak yardımlar Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde Manisa'dan Bayır-Bucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere dualarla uğurlanacak.

İHH Manisa İnsani Yardım Derneği Başkanı Necmettin Okumuş, Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenleri rahmetle anarak başladığı açıklamasında, "Çanakkale Şehitleri haftasındayız. Bizim bir şehidimiz daha var. Muhsin Yazıcıoğlu da bizim şehidimizdir. 25 Mart Cuma günü saat 14.45'te Muhsin Başkanımızın sevenleri olarak Manisa'dan Muhsin Yazıcıoğlu TIR'larını Bayır-Bucak Türkmen bölgesine göndereceğiz. Manisalıları, kardeşliğimize, birliğimize sahip çıkmak adına bu yardım kampanyasına davet ediyoruz. Allah sonunu hayırlı eylesin. Bütün halkımızı TIR'larımızı uğurlamaya bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun 25 Mart 2009'da şehit olduğunu belirten ve düzenlenen kampanyaya destek verdiklerini açıklayan Alperen Ocakları eski Manisa İl Başkanı Ercan Çetinkaya da, "Muhsin Yazıcıoğlu, herkesin Muhsin Başkanı olmuştur. Muhsin başkanımızın davasının yanındayız" diye konuştu.

Altı Nokta Körler Derneği Başkan Yardımcı Hüseyin Pehlivan ise, "Vatanımızın içinde bulunduğu zor ve sıkıntılı süreçte her zaman halkın birlik ve bütünlüğünün bozulmaması için yapılacak bütün çalışmalarını içinde olmaya özen gösteriyoruz. Bunun için bizlerde her zaman önde yer almaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Yazıcıoğlu Anısına Bayır-bucak Türkmenlerine Yardım

Yazıcıoğlu Anısına Bayır-bucak Türkmenlerine Yardım

Yazıcıoğlu Anısına Bayır-bucak Türkmenlerine Yardım

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim