• BIST 9705.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 26 °C

Havuz medyası sonunda gerçeği buldu!

Servet Avcı


Havuz medyasını çok seviyorum ve takdir ediyorum... Çünkü hepsi ihraç fazlası erdemli insanlar... Hatalarından ders çıkarıyorlar, hakikatin ışığını yakaladıklarında hiç gurur murur yapmadan teslim oluyorlar...

Önceleri gaflete düşmüşlerdi, MHP ve yönetimine nasıl da saldırıyorlardı? İktidar sözcüleri ne derse, senkron tutturup manşetlerini o sözlerle dolduruyorlardı... MHP'nin kandan beslendiğini, zaten terör biterse MHP'nin de biteceğini, o yüzden MHP'nin terörün devamından yana olduğunu, şehit istismarcılığından başka sermayesi olmadığını hep bu havuz medyasından öğrendik!..

Bu çocukları ellerine şeker verip kim kandırmışsa, son bir yıldır vites de büyütmüşlerdi... Artık yeni bir faza geçilmiş, MHP'nin bütün 'kirli çamaşırları' ortaya dökülerek, hangi hain ve de kanlı örgütlerle kirli iş birliği yaptığı deşifre edilmişti!..

Son bir yıllık arşive, özellikle de seçim önceleri yapılan yayınlara bir bakalım... Onlar olmasaydı, MHP'nin CHP ve HDP'yle iktidar partisine karşı iş birliği yaptığını nereden öğrenecektik? Geçelim bunları, ittifaka zaman zaman PKK ve DHPK-C'nin de girdiğine, hepsinin aynı yere hizmet ettiğine nasıl ayıkacaktık? Sonra hepsinin 'paralel yapı'yla birlikte hareket ettiğini? Bu ittifaka katılmak için El-Muhaberat'ın vize sırasına girdiğini, Kızıl Tugaylar'ın hazır olduğunu, Siyuların fırsat kolladığını, Vikinglerin nakil için sabırsızlıkla zaman makinesi beklediklerini?

***

İnsan hata yapmaz mı? Elbette yapar ve havuzcular da hata yaptılar... Dedik ya, havuzcuların farkları hatalarını anlamaları ve derhal telâfisi için çalışmaları başlatmaları... Bunu bir ayıp veya kusur olarak görmüyorlar sağ olsunlar... Onlara göre bu bir erdem olmalı...

MHP'nin, daha doğrusu parti yönetiminin iyiliğini ve önemini fark ettiler!.. Eski hakaretlerinin, suçlamalarının ve günahlarının 'kefaret'ini ödemek için nasıl da siper ediyorlar göğüslerini manşet manşet, köşe köşe!..

Şimdi onlara eski (eski derken en fazla birkaç ay öncesine kadar) günahlarını hatırlatıp, o fosseptik çukuruna dönmelerini mi söyleyelim? Yoksa günahlardan arınmak için girdikleri bu yolda teşvik mi edelim? Tabii ki ikincisini yapalım... Aynaya bakıp, şeytan taşlama yarışına giren bu pişman canlılara sahip çıkmak gerekiyor!..

FETÖ diye bir örgüt MHP'yi ele geçirmeye çalışıyormuş!.. Daha önce ele geçirmişti ama olsun birkaç kere daha ele geçirmekten bir zarar gelmez!.. Şimdi yapılması gereken mevcut yönetime sahip çıkmak, onu işgale yeltenenlerden korumak!..

Bu centilmenliğin dünyaya da örnek olmasını diliyoruz!.. Dünyada bir iktidar partisinin, sağdaki en büyük rakibini korumak için böylesine mücadele verdiği bir siyasî düzen var mı? Havuz bu anlamda gerçekten göz yaşartıcı bir çaba içinde!..

Önce 'imza toplayan üç aday arasında çatlak' haberleriyle aydınlattılar milliyetçilerin karanlık dünyalarını!.. Baktılar bu yetmiyor, bu defa da 'mükerrer imza' işine girdiler!.. MHP'yi ele geçirmeye çalışan 'delege' görünümlü Yecüc-Mecüc taifesinin imza vermeye devam ettiğini görünce de çok sevdikleri MHP'ye ve milliyetçilere müjdeyi yapıştırdılar: "Muhalefete kötü haber. İmza veren 62 delege imzasını geri çekti..."

Her ne kadar geri çekenlerin isimleri, hangi şehirden oldukları haber verilmese de havuz havuzluğunu yapacaktı!..

Galiba bunlar da yeterli olmayınca yeniden FETÖ hikâyelerine geçmek şart oldu... Ormanda yalnız gezen kırmızı başlıklı kızı FETÖ'ye yedirir mi bu havuzcular? Sağ olsunlar, büyük oyunun farkına vardılar ve ellerini taşın altına koydular!..

Yanlış anlaşılmasın, bütün bu gayretler AKP için değil, Allah rızası ve memleket için!.. Bir de daha önce gaflete düşüp, 'kandan besleniyorlar, mezarlık bekçileri, şehit istismarcıları, terörden başka konuşacak lâfı olmayanlar, terör biterse yok olacak olanlar, ruh ikizleri' gibi iftiraları attıkları ama bugün güzelliklerini ve iyiliklerini keşfettikleri MHP yöneticileriyle helâlleşebilmek için!..

Sakın yanlış anlaşılmasın!.. Her hangi bir art niyet yok!.. Varsa o eski manşetler çarpsın!..

Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim