• BIST 8904.8
  • Altın 2240.205
  • Dolar 32.3363
  • Euro 35.099
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Yaz okuluna giden öğrenciler aileleriyle eğleniyor

Yaz okuluna giden öğrenciler aileleriyle eğleniyor
Eyüp'te yaz okuluna giden çocuklar ve aileleri için "Simurg Yaz Spor Okulları Şenliği" düzenlendi.

Eyüp'te yaz okuluna giden çocuklar ve aileleri için "Simurg Yaz Spor Okulları Şenliği" düzenlendi. Şenlik kapsamında düzenlenen balon futbolu, çuval yarışı, yoğurt içinde para bulma gibi oyunlarla çocuklar doyasıya eğlendi.

Eyüp Belediyesi, yaz okuluna giden öğrenciler ve aileleri için "Simurg Yaz Spor Okulları Şenliği" düzenledi. Alibeyköy Spor Kompleksi'nde gerçekleşen şenliğin açılışına, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, yaz okulunda eğitim gören çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı. Şenlik, Başkan Remzi Aydın'ın açılış konuşmasıyla başladı. Aydın, sporun çocukların hayatında yerleşmesi gereken bir etkinlik olduğuna dikkat çekti. Ardından çocuklar kendileri için hazırlanan çeşitli etkinliklerle buluştu. Şenlik kapsamında kay kay gösterisi, basketbol, balon futbolu, su balonu, çuval yarışı, elma ısırma, kaşıkta yumurta taşıma, yoğurt içinde para bulma, halat çekme gibi oyunlarla çocuklar doyasıya eğlendi. Başkan Remzi Aydın'ın da çocukların eğlencesine ortak olduğu şenlik renkli görüntüler oluşturdu.

Çocuklar ayrıca Başkan Aydın ile birlikte Ali Kuşçu Uzay Evi'ni ziyaret etti. Burada çocuklara uzaya uydu fırlatılmasının aşamalarını ve güneş sisteminde yer alan gezegenlerin özelliklerinin detaylı bir şekilde anlatan film izletildi.

"Sporu yılın 12 ayı yapılması gereken zorunlu bir faaliyet olarak görüyoruz"

Sporun küçük yaşlardan itibaren çocukların hayatında yerleşmiş bir etkinlik olması gerektiğini ve bunun için çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Eyüplü çocuklar yaklaşık 3 yıldan beri bu coşku ve heyecanı yaşıyorlar. Eyüp Belediyesi olarak sporu sadece yazın birkaç aylık dönemlerde yapılması gereken bir faaliyet olarak görmüyoruz. Sporu yılın 12 ayı yapılması gereken zorunlu bir faaliyet olarak görüyoruz. Dolayısıyla Eyüp Belediyesi hem yaz okullarında hem de kış okullarıyla bu etkinlikleri devam ediyor. Bu sene yaklaşık 6 bin tane öğrencimiz kaydedilmiş" dedi.

"Çok güzel yerler, kaydırağı sevdim"

Şenliklerde birçok oyunu oynama fırsatı yakaladığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Melisa Karaca, "Zıplamak, suyun içinde dönmek istiyorum. Burayı çok güzel buldum. Annem, teyzem, yengem, kardeşlerim ve kuzenimle geldim. Çok güzel yerler, kaydırağı sevdim. En çok da kardeşimle burada oynamayı sevdim" şeklinde konuştu.

"Daha iyi bir basketbolcu olabilmek için çalışıyoruz"

Şenlik sayesinde birçok arkadaş edindiğini ve daha önce katılmadığı etkinliklere katılma şansı yakaladığını söyleyen Ceren Yılmaz, "Öğretmenlerimiz çalıştırıyor, bizde ders çalışacağız daha iyi bir basketbolcu olabilmek için çalışıyoruz. Ben sırayla bütün etkinlikleri yapmayı düşünüyorum. Arkadaşlarımı görmem, sosyal hayatı tanımam benim için daha iyi oluyor" ifadelerini kullandı.

Yaz okuluna giden öğrenciler aileleriyle eğleniyor

Yaz okuluna giden öğrenciler aileleriyle eğleniyor

Yaz okuluna giden öğrenciler aileleriyle eğleniyor

Yaz okuluna giden öğrenciler aileleriyle eğleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim