• BIST 9075.66
  • Altın 2300.653
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0795
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Yaylacılar "Yaz Şenlikleri"nde eğlendi

Yaylacılar "Yaz Şenlikleri"nde eğlendi
Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri'nin üçüncüsü Çamlıyayla ilçesinde yapıldı.

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri'nin üçüncüsü Çamlıyayla ilçesinde yapıldı. Çamlıyayla Pazar yerindeki şenlikte yaylacılar gönüllerince eğlendiler.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, etkinlikte yaptığı konuşmada, Tarsus Belediyesi'nin çetin geçen kış mevsiminde büyük desteklerini gördüklerini söyleyerek, teşekkür etti. Tepebağlı, " Önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde 3 etkinlik daha yapacağız. Birincisi 12 Ağustos'taki İğne Oyası Festivali, ikincisi 25-26-27 Ağustos'taki uluslar arası Motor Festivali ve üçüncüsü 29 Ağustos'taki Karakucak güreşlerimize de sizleri şimdiden davet ediyorum. Geçtiğimiz haftaki 15 Temmuz etkinlikleri içinde şunları söylemek istiyorum. O kalkışmayı planlayan destekleyen katkıda bulunan herkesin Allah belalarını versin diyor lanetliyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz müsterih olsun bu bayrak inmeyecek, bu ezanlar susmayacak, bu vatan bölünmeyecek. Ne mutlu Türküm diyene" dedi.

Yaz Şenliği'nin üçüncüsünü Çamlıyayla ilçesinde Çamlıyayla Belediyesi ile birlikte yaptıklarını kaydeden Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla ile Tarsus'un ayrı düşünülemez olduğunu söyledi. Can, "Bu zamana kadar 22 hizmetimizi hayata geçirdik. 5 cami inşaatımız devam ediyor. 2 taziye evi inşaatımız devam ediyor. 5 değişik mahallede sağlıklı yaşam merkezi inşaatımız devam ediyor. Tarihi Ticaret Merkezi restorasyon inşaatımız devam ediyor. 15 milyon TL'lik Ergenekon Mahallemizdeki yaşam merkezimiz bitiyor. Berdan projemiz etap etap ilerliyor. 7 ekip köylerimizde parke çalışmalarına devam ediyor. 25 köyümüzün parke çalışmaları tamamlandı. Kapanan 5 belde belediyelerimizde inşaatlarımız başlıyor. Mevcut gösteri merkezimizin olduğu yere, inşallah otel, konut, işyeri olmak üzere bu yılın sonuna kadar projemize başlayacağız. Yeni yapacağımız gösteri merkezimiz 15 bin kişilik olacak. Şehrimizdeki 45 mahallemizin 11'nde kentsel dönüşüm uygulaması imarını bitirdik. Tarsus Belediyesi elektrik üretecek. Pazaryeri çatılarından hem elektrik üreteceğiz, hem para vermeyeceğiz hem de elektrikten para kazanacağız. Halı saha, pazaryeri ve çay bahçeleri inşaatlarımız başlıyor. 21 köy okulunun tahsis hakkını aldık. Birer birer faaliyete geçireceğiz. Projelerimizi muhtarlarımızla görüşerek ihtiyaca göre belirliyoruz" dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise Tarsus'luların bir ayağının hep Çamlıyayla'da olduğunu ifade ederek, "Çamlıyaylalıların da bir ayağı Tarsus'tadır. Başkanlarımız ve ben yaz ayı boyunca Çamlıyayla'da oturuyoruz. Dolayısıyla hem Çamlıyayla hem Tarsus'tan hem de Mersin'den ayrı düşünülemez. Belediye başkanlarımızda hiçbir zaman bunu ayrı düşünmüyorlar ve el birliğiyle Çamlıyayla'nın sorunlarının üzerine eğiliyorlar. Ben başkanlarıma teşekkür ediyorum. Çamlıyayla günden güne daha da gelişiyor, daha da değerleniyor. Bu güzelliği bozmadan gelecek nesillere bunu taşımamız gerekiyor" dedi.

Konuşmalardan sonra Atilla Yılmaz sahne aldı. Yılmaz seslendirdiği parçalarla izleyenleri coşturdu. Game Of Gölge grubunun gösterisi ise beğeni topladı. Son olarak sahne alan Aref ise izleyenleri adeta büyüledi. Aref gösterilerinde bazen nefesleri tuttururken, bazen de hayretler içinde bıraktı. Aref'in Çamlıyayla'dan Antalya'ya gitme gösterisi ise büyük alkış aldı.

Yaylacılar "Yaz Şenlikleri"nde eğlendi

Yaylacılar "Yaz Şenlikleri"nde eğlendi

Yaylacılar "Yaz Şenlikleri"nde eğlendi

Yaylacılar "Yaz Şenlikleri"nde eğlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim