• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 16 °C

Yaşlıların Sergisi Büyük İlgi Gördü

Yaşlıların Sergisi Büyük İlgi Gördü
Erzincan'da Yaşlılara Saygı Haftası kutlamaları devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 100. Yıl Atatürk...

Erzincan'da Yaşlılara Saygı Haftası kutlamaları devam ediyor. Kutlamalar çerçevesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı 100. Yıl Atatürk Huzurevi ve Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlılar tarafından sergi açılışı yapıldı.

Sergi açılışına Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz, Belediye Başkan Vekili Gökhan Ulutaş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Sergi açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Yardımcısı Ahmet Türköz ve beraberindekiler yaşlılar tarafından yapılan el emeği göz nuru eserleri inceleyip yaşlılar ile sohbet ettiler.

Sergi hakkında bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan "Yaşlılara Saygı Haftası bizim için ayrı bir öneme sahip. Yaşanmışlıkları ve hayat tecrübeleri ile bizlere ışık tutan yaşlılarımız için bizlerde çalışmalar yürütmekteyiz. Huzurevinde yaşlılarımıza her türlü hizmeti vermekteyiz. Bu tür etkinlikler ile birlikte yaşlılarımıza sadece bakım barınma ve beslenme şeklinde değil ayrıca rehabilite etme çalışmalarını da yürütmekteyiz. Huzurevimizde terapi atölyemiz var. Bu atölyede yaşlılarımızın hayata daha iyi bir şekilde sarılmaları ve kendilerini daha mutlu hissetmeleri için çalışıyoruz." Dedi.

Erzincan Vali Yardımcısı Ahmet Türköz yaşlılara gereken önemi göstermemiz gerektiğini vurgulayarak; "Malumunuz tüm dünyada bir kültür yozlaşması yaşanıyor. Ülkemizde de maalesef etkilerini gösteriyor. Eskiler bize yaşlılara saygı küçüklere sevgi kavramını öğretmişti fakat şimdiki nesil nasihatlerden dersler alıyorlar mı almıyorlar mı bunu sorgulamak lazım. Bizde Erzincan Valiliği olarak gençlere bunu hatırlatmak amacıyla Yaşlılara SAYGI Haftası münasebetiyle bu sergiyi açıyoruz. Yaşlılarımızın bu haftasını kutluyorum." dedi.

Yaşlıların Sergisi Büyük İlgi Gördü

Yaşlıların Sergisi Büyük İlgi Gördü

Yaşlıların Sergisi Büyük İlgi Gördü

Yaşlıların Sergisi Büyük İlgi Gördü

Yaşlıların Sergisi Büyük İlgi Gördü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim