• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 24 °C

Yaşlılara Saç Ve Cilt Bakımı

Yaşlılara Saç Ve Cilt Bakımı
İlkadım Belediyesi, "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında huzurevinde kalan yaşlılara cilt bakımı ve saç kesimi yaptı.

İlkadım Belediyesi, "18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında huzurevinde kalan yaşlılara cilt bakımı ve saç kesimi yaptı.

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'na bağlı kuaför kursunun usta öğreticisi ve öğrencilerinden oluşan 12 kişi 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'nde kalan 69 yaşlıya saç kesimi, saç boyaması ve cilt bakımı yaptı. Bir hafta sürecek olan bakımda İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok da yaşlılara karanfil dağıttı.

Gençlerin yaşlılara iyi davranmaları konusunda uyarılarda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Bugün Yaşlılar Haftası münasebetiyle huzurevini ziyaret ettik. Yaşlılarımızla beraber olmak çok önemli. Çünkü yaşlılarımızın bizim bu zamana gelmemizde çok önemli emekleri var. İnsan doğumundan ölümü arasına her zaman sevgiye, saygıya, hürmete muhtaç bir varlıktır. Biz Türk milleti olarak örf, adet ve göreneklerimiz gereği yaşlılarımıza ve büyüklerimize sevgi, saygıyı önemseyen bir toplumuz. Son zamanlarda maalesef evlatların annelerine ve babalarına karşı acımasız davrandıklarını duyuyoruz. Ama genel olarak Türk toplumu büyüklerine, yaşlılarına saygılı bir toplumdur. Ben bunu önemsiyorum. Çünkü yaşlılar geçmişteki bilgi, birikim ve becerilerini bizim nesillere aktaran bir meşaledir. Gençlerimize de ne olur annelerinize, babalarınıza, yaşlılarınıza saygıyı eksik etmeyin diyorum. Çünkü yarın bizde yaşlı olacağız. Aynı duruma düşmemek adına da bu saygıyı eksik etmemiz gerekiyor. Çünkü gerçekten onlar çok büyük deneyimler geçirdiler. Yaşlılarımız, bu deneyimlerini, örflerini, adetlerini, geleneklerini gelecek nesillere aktarma noktasında önemli bir görev üstleniyorlar. Bu vesile ile biz yaşlılarımıza ne yapsak azdır" dedi.

Bakımı yapılan yaşlıların mutlu olduğunu ifade eden Tok, "İlkadım Belediyesi Kültür Müdürlüğümüz tarafından bizim kuaförlük kursumuzun usta öğreticileri, öğrencileri bugün buradaki yaşlılarımızın istedikleri gibi saç kesimini yapıyorlar hem de saç boyamalarını yapıyorlar. Çünkü insan yaş ne olursa olsun her zaman güzel olmayı, güzel giyinmeyi, güzel tıraş olmayı ister. Burada yaşlılarımıza saç boyamaları, manikür, pedikür, cilt bakımları yapılıyor. Biz de çok mutlu olduklarını gördük. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" diye konuştu.

Yaşlılar da kendilerine gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yaşlılara Saç Ve Cilt Bakımı

Yaşlılara Saç Ve Cilt Bakımı

Yaşlılara Saç Ve Cilt Bakımı

Yaşlılara Saç Ve Cilt Bakımı

Yaşlılara Saç Ve Cilt Bakımı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim