• BIST 9481.2
  • Altın 2495.998
  • Dolar 32.5975
  • Euro 34.7838
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Yaşlılara "Mutlu Bir Gün" Armağanı

Yaşlılara "Mutlu Bir Gün" Armağanı
Kadınların, erkeklerle eşit haklara sahip olabilmek için verdiği mücadelenin anısına, her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada...

Kadınların, erkeklerle eşit haklara sahip olabilmek için verdiği mücadelenin anısına, her yıl 8 Mart'ta kutlanan Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de birçok kurum ve kuruluş tarafından düzenlenen organizasyonlara sahne oldu.

Bölgenin ilk kurumsal iş merkezi olma özelliğine sahip Kiza İş Merkezi'de kadınlar gününe özel bir organizasyon düzenledi. Kiza Kurumsal İş Merkezi ev sahipliğinde, Adana Huzurevi'nde ikamet eden kadınlar, Kervan Restoran'da ağırlandı. Neşeli anların yaşandığı organizasyon, Adana Huzuervi sakinleri tarafından beğeni ve takdirle karşılandı.

"ÜZERİMİZE DÜŞEN SOSYAL SORUMLULUKLARIN FARKINDAYIZ"

Adanalı "Balak Metal" ve Gaziantepli "Kurt İnşaat" iş birliği ile yapımı devam eden Kiza Kurumsal İş Merkezi ortaklarından Aydın Kurt, "Aile dokusunun temelini teşkil eden, doğumumuzdan ölene dek bizi karşılıksız seven, şefkatin, fedakarlığın, sabrın ve özverinin sembolü olan kadınlarımızdır. Onları bir gün değil her gün hatırlamalı, hürmette ve saygıda kusur etmemeliyiz" dedi. Aydın Kurt, bu özel günde, huzurevi sakinleriyle birlikte olmaktan memnun olduğunu dile getirdi. Kurt, "Bu anlamlı günde, yaşlılarımızı memnun etmek, onlara keyifli bir gün yaşatmak ve hayır dualarını almak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Adana Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı ise yaşlıları unutmayan Kiza İş Merkezi yöneticilerine ve personeline teşekkür etti. Nurdan Avcı, "Huzurevinde ikamet etmekte olan kadınlarımız, Dünya Kadınlar Günü'nü hak ettikleri biçimde kutladılar. Onlar için de özel ve güzel bir organizasyon oldu. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Kiza Kurumsal İş Merkezi'nin kadın çalışanlarının da katıldığı organizasyonda, huzurevi misafirlerine sevginin göstergesi olan kırmızı güller dağıtıldı.

Yaşlılara "Mutlu Bir Gün" Armağanı

Yaşlılara "Mutlu Bir Gün" Armağanı

Yaşlılara "Mutlu Bir Gün" Armağanı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim