• BIST 9094.06
  • Altın 2324.793
  • Dolar 32.3663
  • Euro 34.9559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Yaşlılar Akşam Yemeğinde Buluştu

Yaşlılar Akşam Yemeğinde Buluştu
Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlıları akşam yemeğinde ağırlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Yaşlanmak dağa tırmanmaya...

Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlıları akşam yemeğinde ağırlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Yaşlanmak dağa tırmanmaya benzer. Nefesiniz tıkanır ama artık her şeyi daha güzel ve anlamlı görürsünüz. Sizler bizim için bir rahmet pınarısınız" dedi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Yaşlılar Haftası dolayısıyla verdiği resepsiyonda ilçedeki yaşlılarla bir araya geldi. Küçükçekmece Belediyesi Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen yemeğe çok sayıda yaşlı vatandaş katıldı. Yemekte AK Parti İl Yaşlılar Komisyonu Başkanı Kamil Çakır da yer aldı. Ev sahibi Başkan Karadeniz'in 82 yaşındaki annesi Gülbahar Karadeniz ile 85 yaşındaki babası Mehmet Karadeniz de toplantıya katılanlar arasındaydı.

"YAŞLANMAK DAĞA TIRMANMAYA BENZİYOR"

Yaşlı vatandaşları, "Değerli büyüklerim, Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz" sözleriyle selamlayan Başkan Karadeniz, yaşlılığın hayatın bir gerçeği olduğuna dikkat çekerek, "Yaşlanmak dağa tırmanmaya benzer. Nefesiniz tıkanır ama artık her şeyi daha güzel ve anlamlı görürsünüz. Sizler bizim için bir rahmet pınarısınız. Sizlerin rahmetinden, bereketinden, dualarından istifade etmek istiyoruz. Sizlerin aktif yaşlanmasını istiyoruz. Bir kenara çekilip hayattan kopmanızı istemiyoruz. Annem ve babam da burada. Babam 85 annem 82 yaşında. Hepinizin ellerinden öpüyor, dualarını istiyoruz. Bu programı özellikle belediyede yapmak istedik. Burası sizin eviniz. Sizin dualarınız olmasaydı, desteğiniz olmasaydı biz bugün buralarda görev yapamazdık. Destek ve dualarınız için teşekkürler. Bizim eksiklerimiz, kusurlarımız, yanlışlarımız oluyor. Daha iyi olmak istiyoruz. İnşallah dualarınızla bu kudreti de kendimizde bulacağız. Samimiyetimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

"YAŞLILIK MANEN YÜKSELME ÇAĞIDIR"

AK Parti İl Yaşlılar Komisyonu Başkanı Kamil Çakır ise, "Yanlarında olduğumuzda huzur bulduğumuz, elleri öpülesi kıymetli anne babalarımız, hepinizi bir evladınız olarak hürmetle selamlıyorum. Peygamber Efendimizin söylediği "küçüklerine şefkat, büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir" düsturuyla yaşayan, "herhangi bir genç yaşlılara hürmet ederse, Cenab-ı Allah da ona hürmet edecek" ilahi müjdesine inanan çocuklarınız olarak, sizleri çok seviyoruz. "Beli bükülmüş ihtiyarlar, süt emen bebekler, otlayan hayvanlar olmasaydı belalar üstünüze çökecekti. Yaşlılık gelmeden gençliğin kıymetini bilin. Bereket yaşlıların yanındadır" Bu sözler, Peygamber müjdesidir ve inanmalıyız. Herkes bir gün yaşlanacaktır. Yaşlılık, manen yükselme çağıdır. Bize kanlarından kan veren, canlarından can katan, yanlarında olduğumuzda her türlü nimeti önümüzde bulduğumuz değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyorum" diye konuştu. Çakır, Başkan Karadeniz'e de "sizinle siyaset yapmaktan zevk alıyorum" diyerek düzenlediği organizasyondan dolayı teşekkür etti.

Yaşlı vatandaşlar da Küçükçekmece Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirerek, kendilerine değer veren Başkan Karadeniz'e teşekkür etti. Yemeğe katılan yaşlılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yemek sonunda ise, Kamil Çakır Yaşlılar Hizmet Birimi çalışanlarına çiçek takdim ederken, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ise Çakır'a teşekkür ederek tablo hediye etti.

Yaşlılar Akşam Yemeğinde Buluştu

Yaşlılar Akşam Yemeğinde Buluştu

Yaşlılar Akşam Yemeğinde Buluştu

Yaşlılar Akşam Yemeğinde Buluştu

Yaşlılar Akşam Yemeğinde Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim