• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Yaşlı Kadını Dövüp, Biriktirdiği Mezar Parasını Çaldılar

Yaşlı Kadını Dövüp, Biriktirdiği Mezar Parasını Çaldılar
Evde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Nevin Özdirektör, kendilerini sağlık görevlisi olarak tanıtan 2 kişi tarafından darp edilip soyuldu.

Evde tek başına yaşayan 80 yaşındaki Nevin Özdirektör, kendilerini sağlık görevlisi olarak tanıtan 2 kişi tarafından darp edilip soyuldu. Hırsızlar, yaşlı kadının mezar satın almak için biriktirdiği 2 bin 200 TL parasını çaldı.

Olay, Güngören Tozkoparan Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kendilerini evde bakım yapan sağlık görevlisi olarak tanıtan 2 kişi, yürümekte bile zorluk çeken 80 yaşındaki Nevin Özdirektör'ü darp ederek parasını aldı.

Tek başına yaşayan ve yürümekte zorluk çeken Nevin Özdirektör bir senedir evde bakım hizmeti alıyordu. Özdirektör'ün bu hizmeti aldığını bilen 2 kadın, kendilerini sağlık personeli olarak tanıtıp içeri girdi. İçeri giren iki kadın önce telefon görüşmesi yapıp sonra pencereden dışarıyı kolaçan etti. Ardından yaşlı kadının boğazına sarılıp, para istediler. Kısa süren arbedenin ardından bayılan Özdirektör'ün mezar almak için biriktirdiği 2 bin 200 TL parası ve çok sayıda ziynet eşyası çalındı.

Arbede esnasında bayılan Nevin Özdirektör, uyandığında etrafın dağınık ve vücudunda darp izlerinin olduğunu görünce önce oğluna ardından polise haber verdi.

"MEZAR PARAMI ÇALDI VİCDANSIZLAR"

Kendilerini sağlık görevlisi olarak tanıtan kişileri içeri aldığını belirten Nevin Özdirektör, "Benim sadece ayağıma krem sürülmesi gerektiğini anlattım. Biz sana yardım ederiz ama karnımız aç dediler. Dışarıyı kolaçan edip telefonla konuştular ve kahvaltılarını yaptılar. Beni yatağıma yatırdı ve krem sürerken boynuma sarıldı. Debelendim bağırmaya başladım sonrasını hatırlamıyorum. Beni öldürmek istediler, canımı zor kurtardım. Bu olay saat 11.00'de oldu. Ben bayılmışım, kendime geldiğim zaman saat 18.00'di. Ayıldığım gibi oğluma ve emniyete haber verdim. Bunlarda vicdan ve ahlak yok. 2 bin 200 Türk Lirası mezar paramı çaldı vicdansızlar. Kendime Konya'dan mezar alacaktım" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından polis evde parmak izi incelemesi yapıp, geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yaşlı Kadını Dövüp, Biriktirdiği Mezar Parasını Çaldılar

Yaşlı Kadını Dövüp, Biriktirdiği Mezar Parasını Çaldılar

Yaşlı Kadını Dövüp, Biriktirdiği Mezar Parasını Çaldılar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim