• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Yaşar Üniversitesi 5 Takımla Ünilig Finallerinde

Yaşar Üniversitesi 5 Takımla Ünilig Finallerinde
Yaşar Üniversitesi, 29 Nisan-6 Mayıs tarihlerinde Muğla'da gerçekleştirilecek Üniversiteler Spor Ligi (Ünilig) finallerinde, 5 takımıyla yer almaya hak...

Yaşar Üniversitesi, 29 Nisan-6 Mayıs tarihlerinde Muğla'da gerçekleştirilecek Üniversiteler Spor Ligi (Ünilig) finallerinde, 5 takımıyla yer almaya hak kazandı. Yaşar Üniversitesi'nin, erkek ve bayan basketbol, bayan voleybol ile erkek ve bayan tenis takımları şampiyonluk için 8'li finallerde mücadele edecek.

Finaller 29 Nisan-6 Mayıs tarihlerinde Muğla ve ilçelerinde gerçekleşecekken bin 500'ün üzerinde sporcu, takımlarıyla birlikte altın madalyaya ulaşmak için ter dökecek. Yaşar Üniversitesi de 5 dalda, 8'li finallere katılmaya hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Son iki yılın namağlup Ünilig Şampiyonu Yaşar Üniversitesi Bayan Voleybol takımı, bu yıl da finallere gitmek için oynadığı tüm maçları kazanıp namağlup olarak üç yıl üst üste şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyor. Bir önceki yılın şampiyonu erkek basketbol takımı da 50 takımın katıldığı elemelerde 16 maçın 13'ünü kazanarak Ünilig finallerine katılma hakkı elde etti. Takımda tek hedef, bir yıl ara verdikleri şampiyonluğu yeniden İzmir'e kazandırmak.

Geçen yıl kurulan ve bu yıl ilk kez Ünilig'de yer alan bayan basketbol takımı da elemelerde çıktıkları 6 maçın 4'ünü kazanarak, finallere katılma hakkı elde etti. Takımın hedefi ilk yılda şampiyonluğu kazanmak. Erkek ve bayan tenis takımları da elemelerde çıktıkları tüm maçları set vermeden kazanarak finallere katılma hakkı elde etti. Yaşar Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Müdürü Barış Şeref, geçen yıl, takım sporlarının yanı sıra satranç, triatlon ve atletizm gibi bireysel sporlarda da şampiyonluklar kazandıklarını hatırlatarak, bu yıl da hedeflerinin İzmir'e yeni kupalar kazandırmak olduğunu söyledi.

Yaşar Üniversitesi 5 Takımla Ünilig Finallerinde

Yaşar Üniversitesi 5 Takımla Ünilig Finallerinde

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim