• BIST 9090.66
  • Altın 2324.412
  • Dolar 32.3684
  • Euro 34.9498
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Yaşama bağlılık için pedal çevirdiler

Yaşama bağlılık için pedal çevirdiler
"Sağlıklı Gelecek İçin Yaşama Bağlılığı Seçin" Projesi kapsamında bir araya gelen 75. Yıl Ortaokulu öncülüğündeki 200'e yakın öğrencinin katıldığı...

"Sağlıklı Gelecek İçin Yaşama Bağlılığı Seçin" Projesi kapsamında bir araya gelen 75. Yıl Ortaokulu öncülüğündeki 200'e yakın öğrencinin katıldığı bisiklet turu büyük ilgi gördü.

75. Yıl Ortaokulu'nun "e-Twinning Projesi" ve Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ninde yürüttüğü "Beslenme Dostu Okul Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe katılanlar, 2 saate yakın pedal çevirdi.

75. Yıl Ortaokulu önünden polis eskortu eşliğinde başlayan bisiklet turu, İbrahimce, Darsofa, Tuzcumurat mahalleleri, Cumhuriyet Meydanı, Menderes Bulvarı, Yılmaz Akpınar Bulvarı ve Gazicelal Mahallesi Akçay Caddesi üzerindeki güzergahından yine 75. Yıl Ortaokulu'na gelinerek sona erdi.

75. Yıl Ortaokulu Müdürü Muharrem Yengün, "Öğrencilerimizde ve halkımızda çevre bilinci oluşturmak, bisiklet kullanımını teşvik etmek, sağlıklı yaşam tarzını benimsetmek, çağımızın en büyük sorunlarından olan hareketsizliğe dikkat çekmek, insanları, televizyon, bilgisayar ve tablet başından kaldırarak pedal çevirmeye teşvik etmek, bağımlılıkla mücadelede önleme ve koruma hizmetleri kapsamında; çocuk ve gençlere yaşam becerilerini kazandırma aynı zamanda çocuk ve gençlerin enerjilerini sağlıklı bir alanda harcamalarına imkan oluşturacak şekilde faaliyetler düzenleyerek farkındalık oluşturmak amacıyla Bengi "Sağlıklı Gelecek İçin Yaşama Bağlılığı Seçin" Projesi, 75. Yıl Ortaokulunda yürütülen e-Twinning Projesi ve Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yürütülen Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında okulumuz ve Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla etkinliğimizi gerçekleştirdik. Güzergah üzerinde halkımızın yoğun ilgisini çeken etkinliği organize eden Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mehmet Karataş, İngilizce Öğretmeni İmran Demiralp, Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Can Atasavun ile etkinliğimize katılan Edremit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Koç'a, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim