• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Yarıyıl Tatilinin Favori Estetik Uygulaması

Yarıyıl Tatilinin Favori Estetik Uygulaması
Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, klasik kepçe kulak ameliyatlarından çok daha konforlu olan İple Kepçe Kulak estetiği...

Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, klasik kepçe kulak ameliyatlarından çok daha konforlu olan İple Kepçe Kulak estetiği hakkında açıklamalarda bulundu. "Kepçe kulak sorunu genellikle doğuştan, genetik kaynaklı bir kulak açı sorunu" diyen Cihantimur, İple Kepçe Kulak estetiğinin pratik, neştersiz uygulamasıyla yarıyıl tatilinin favori estetik uygulaması olduğunu söyledi.

"Salt bir estetik sorunu olan kepçe kulak, kişiyi rahatsız eden bir estetik yapıya sahipse, sorunun çözüm yollarına gidebilir. İple kepçe kulak estetiği ise klasik kepçe kulak ameliyatından farkı, kulağın geniş açılı kepçe yapısına iplerle yapılan, acısız, sargısız ve kısa süre içerisinde uygulanabilen bir estetik operasyondur" açıklamalarında bulunan Estetik International Sağlık Grubu kurucusu Op. Dr. Bülent Cihantimur, açıklamalarına şöyle devam etti: "İş hayatından kopmak istemeyen yetişkinler ve okulundan geri kalmak istemeyen çocuklar İple Kepçe Kulak estetiğini özellikle tercih ediyorlar. Yarıyıl tatilinde bu sorunu ortadan kaldırmak isteyen pek çok çocuk hastamızla görüştük ve uygulama yaptık."

"ÖZ GÜVENİ PEKİŞTİRİYOR"

"İple Kepçe Kulak estetiği cerrahi bir uygulamanın olası risklerini taşımadığı, neştersiz bir şekilde uygulama yapıldığı için, daha kolay ve hasta açısından çok daha konforlu bir uygulamadır. Kulağında kepçe kulak sorunu yaşayan ve durumdan rahatsızlık hisseden, 4 yaşından büyük herkese yapılabilir çünkü kulak ortalama bu yaşlarda gelişimini durduran bir organdır. Bu yüzden 4-5 yaşından sonra herhangi bir zaman İple Kepçe Kulak estetiği yapılabilir" diyen Op.Dr. Bülent Cihantimur, ayrıca şunları söyledi:

"Özellikle okul öncesi dönem olan 4 ila 6 yaş arasında iple kepçe kulak estetiğinin yapılması, çocuğun öz benlik ve özgüveninin yıpranmamasına vesile olur. Okul arkadaşları tarafından alay konusu olabilme ihtimali ve kendi bedenini tanıma ve farklılıklarını gözlemleme yaşlarında bunu sorun etme olasılığına karşı önlem olarak alınabilir."

İPLE KEPÇE KULAK ESTETİĞİ NASIL YAPILIYOR?

İple Kepçe Kulak estetiğinin nasıl yapıldığını anlatan Cihantimur, "Hastanın kulak kıkırdağını törpülemek ve kesi yaparak, kulak arkasından müdahale etmek yerine, ince ipler ve iğneler vasıtasıyla, yanlış açı yapan kulağı kafatasına yaklaştırmak suretiyle yapılır. Noktasal girişlerle yapılan bu işlem, herhangi bir iz ya da yara oluşturmaz, kullanılan iplerse, medikal, bedene herhangi bir zararı olmayan tıbbı malzemelerdir. Bir nevi iple tutturmak da diyebileceğimiz bu yöntemle, kulaklardaki geniş açı sorunu yani kepçe kulak deformitesi kaybolur" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim