• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Yarım Elma Mağazası Yeni Adresine Taşındı

Yarım Elma Mağazası Yeni Adresine Taşındı
Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma'nın yeni mağazası Kolej'deki Çaldıran Parkı içinde hizmete açıldı.

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma'nın yeni mağazası Kolej'deki Çaldıran Parkı içinde hizmete açıldı. Mağazanın açılışında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi, 250 Çankayalıya gıda ve giysi yardımı yapıldı.

"İyilik Paylaşarak Çoğalır" sloganıyla özellikle dezavantajlı bölgelerdeki vatandaşların temel gıda maddelerinden kıyafetlerine kadar her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma Mağazası, yeni adresine taşındı. Kolej'deki Çaldıran Parkı'nda açılışı yapılan yeni merkezde Çankayalılar, bir mağazada alışveriş yapar gibi tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Mağazanın açılışına Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcıları Nafiz Kaya, Anıl Sevinç ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

YILDA 11 BİN VATANDAŞA HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Mağazanın açılışında konuşan Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Anıl Sevinç, "Yarım Elma mağazamız yeni ve merkezi yeri ile artık daha fazla Çankayalıya ulaşabilecek. Bize başvuranların yanı sıra kaymakamlık ya da muhtarlıklarca bildirilen vatandaşlara da destek oluyoruz. Hangi partinin seçmeni olduğuyla hiç ilgilenmeden hakkaniyetle insanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz" dedi. Yarım Elma'ya kayıtlı 7 bin 500 üye bulunduğunu belirten Sevinç, kayıtlı üyeler dışında da yılda yaklaşık 11 bin vatandaşa gıda, giysi ve eşya desteğinde bulunduklarını ifade etti.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE EŞYA YARDIMI

ÇAYED olarak önem verdikleri bir diğer çalışmanın da üniversite öğrencilerini desteklemek olduğunu kaydeden Sevinç, "Şehir dışından Ankara'ya gelen öğrencilerin kalacak yer sorununu ev kiralayarak çözmelerinin ardından sıra evin içini döşemeye geliyor. Burada da devreye ÇAYED Yarım Elma giriyor. Bağışçılarımızın desteğiyle oluşturduğu ev eşyası mağazasına öğrencileri davet ederek talep ettikleri ihtiyaçları karşılıyor, evlerini kuruyoruz" diye konuştu.

250 HANEYE GIDA KOLİSİ DAĞITILDI

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta kurdele kesiminin ardından, isimleri daha önce tespit edilen 250 aileye gıda yardımı yapıldı. İlk yardımı da Başkan Yardımcısı Sevinç, törene katılan meclis üyeleriyle birlikte yaptı. Gıda kolilerinin dağıtımından sonra açılan yeni Yarım Elma Giysi Mağazası'ndan ihtiyaç sahibi Çankayalılar alışverişlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim