• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Yarıl Yıl Tatili Beylikdüzü’nde Doyasıya Yaşanıyor

Yarıl Yıl Tatili Beylikdüzü’nde Doyasıya Yaşanıyor
2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk yarısı geride kaldı. Karnelerini alan öğrencilerin moral depolayacağı yarı yıl etkinlikleri, Beylikdüzü Belediyesi'nin...

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ilk yarısı geride kaldı. Karnelerini alan öğrencilerin moral depolayacağı yarı yıl etkinlikleri, Beylikdüzü Belediyesi'nin hazırladığı programlarla başladı.

Sömestr tatilinin keyfini, Beylikdüzü'nde okuyan öğrenciler çıkaracak. Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün hazırladığı yarı yıl tatili etkinlikleri, çocuklara unutulmaz bir tatil fırsatı sunuyor. Öğrenciler, yorgunluklarını eğlenerek atacakları tatillerinde yeteneklerini geliştirmenin yanı sıra öğrendiklerini pekiştirme fırsatı da buluyorlar. Öğrenciler atölye çalışmalarıyla hem eğlenip hem de becerilerini geliştiriyorlar. Roket, elektrik motoru ve elektrik devresi yapımı gibi çalışmaların yanı sıra; pratik matematik, akıl oyunları ve istasyon çalışmaları ile sayısal yeteneklerine katkı sağlıyor. Ayrıca yüz boyama, palyaço etkinliği, sinema, tiyatro oyunları ve birbirinden güzel gösterileri de Beylikdüzü Belediyesi'nin sürpriz ikramlarıyla ve keyifle izliyorlar.

ÜCRETSİZ SİNEMA VE TİYATRO KEYFİ

Beylicium AVM'de 2'nci Katta bulunan Beylikdüzü Belediyesi Tiyatrosu ve 4'üncü katta yer alan Beylikdüzü Belediyesi Sineması da yarı yıl tatili boyunca dolup taşıyor. 25Ocak- 7Şubat tarihleri arasında her gün Saat 12:00 ve 15:00'da "Burnunu Kaybeden Palyaço" isimli tiyatro oyunu miniklerle buluşuyor. Tiyatro gösterimleri ile ayrıca çocukların tiyatro sevgisini ve alışkanlığını kazanmaları da amaçlanıyor. Diğer yandan çocukların çok seveceği "Şeker Portakalı ve Küçük Prens" sinema filmleri de Beylikdüzü Belediyesi Sineması'nda minikleri bekliyor.

Çocukları geleceği şekillendirecek en önemli varlıklar olarak gördüğünü her fırsatta dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Karneni Getir, Kitabını Götür" ismini verdiği proje ile karnesini getiren çocuklara uygun hazırlanmış nutuk kitabı ve kokulu hikaye kitabı hediye ediliyor. Minik misafirlere gösterimlerde patlamış mısır ve gazoz ikramı da yapılıyor. Detaylı bilgi almak isteyenler 444 09 39 NO'lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler.

SERVİS İMKANI VAR

Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Aşık Veysel Sahnesi'ndeki etkinliklere katılmak isteyen öğrenciler için Adnan Kahveci Mahallesi, Kavaklı Mahallesi ve Yakuplu Mahallesi'nden servisler kalkıyor. Servisler; Adnan Kahveci Mahallesi'nden Sima Kent - Uyum Çarşı Önü ve Hasbahçe'den, Kavaklı Mahallesi'nden Arda Turan Parkı - Kavaklı Sağlık Ocağı, Volvo Kavşağı - Eğitim Vadisi Bulvarı Yaşar Acar Lisesi ve Beylik Pazarı'ndan Yakuplu Mahallesi'nden Hürriyet Bulvarı Reşitpaşa - İhlâs-1 Işıklar - Kaymakamlık Önü - Medilife - Migros Yuvarlak Ada'dan saat 10:00 / 10:30 / 11:00 / 11:30 saatlerinde hareket ediyor. Dönüş ise 15:00 / 15:30 ve 16:00 saatlerinde sağlanıyor.

Öğrencilerin hem eğlenip hem de öğrenebilecekleri bu yarıyıl etkinliklerinde katılımın kontenjanlarla sınırlı olduğu bazı atölye çalışmaları için öğrencilerin geldiklerinde kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Yarıl Yıl Tatili Beylikdüzü’nde Doyasıya Yaşanıyor

Yarıl Yıl Tatili Beylikdüzü’nde Doyasıya Yaşanıyor

Yarıl Yıl Tatili Beylikdüzü’nde Doyasıya Yaşanıyor

Yarıl Yıl Tatili Beylikdüzü’nde Doyasıya Yaşanıyor

Yarıl Yıl Tatili Beylikdüzü’nde Doyasıya Yaşanıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim