• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Yaralı köpeği veterinerde tedavi ettiren öğrencilere Başkan'dan tebrik

Yaralı köpeği veterinerde tedavi ettiren öğrencilere Başkan'dan tebrik
Malatya İnönü Üniversitesi'ndeki iki kız öğrenci, yaralı olarak yol kenarında yatan bir köpeği veterinerde tedavi ettirerek sağlığına kavuşturdu.

Malatya İnönü Üniversitesi'ndeki iki kız öğrenci, yaralı olarak yol kenarında yatan bir köpeği veterinerde tedavi ettirerek sağlığına kavuşturdu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, öğrencileri makamında ağırlayarak, teşekkür etti.

İnönü Üniversitesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon bölümü öğrencisi Esra Kılınç, otobüsle kampüsteki sınava giderken yol kenarında yaralı bir köpeğin yattığını gördü. Sınava geç kalma riski nedeniyle durumu arkadaşı Akife Akkuş'a bildirdi. Akife Akkuş, arkadaşının tarif ettiği yere giderek yaralı köpeği montuna sararak veterinere götürdü. Tedavi edilen köpek sağlığına kavuştu.

Yaralı köpeği veterinerde ameliyat ettiren iki üniversiteli arkadaş, veterinerden çıkan faturayı ödeyebilmek için arayışlara girdi. Seslerini Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a duyurmayı başaran öğrenciler amaçlarına ulaştı. Başkan Ahmet Çakır, iki öğrenciyi makamında ağırladı. Öğrencileri, örnek davranışları nedeniyle tebrik eden Çakır, "Otobüsle giderken, yaralı köpeği görüp, onu kucağınızda veterinere götürerek tedavi ettirmeniz gerçekten örnek bir davranış. Maalesef toplumumuzda son günlerde bu davranışların tam tersi şeyleri görüyoruz, yaşıyoruz. Bu örnek davranışınızdan dolayı sizlerle tanışmak istedim. Küçük de olsa ödüllendirmek istedik. Bu güzel davranışınızdan dolayı her ikinizi de tebrik ediyorum. Çok insani bir davranış. Herkes sözde konuşur ama uygulamada çok az görüyoruz. Arkadaşlarım böyle bir davranış sergilediğinizi ifade edince, gerçekten mutlu oldum. Yaralı köpeği elbisenize, montunuza sararak götürmeniz daha da bir anlam ifade ediyor." dedi. Hediyeler veren Çakır, öğrencilere takdire şayan hareketleri için teşekkür etti.

Cihan

Yaralı köpeği veterinerde tedavi ettiren öğrencilere Başkan'dan tebrik

Yaralı köpeği veterinerde tedavi ettiren öğrencilere Başkan'dan tebrik

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim