• BIST 9457.07
  • Altın 2497.709
  • Dolar 32.5927
  • Euro 34.8193
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Yaralı Köpeğe Merhamet Eli

Yaralı Köpeğe Merhamet Eli
Malatya'da, yaralı yavru köpeğe duyarsız kalmayan vatandaşlar, titreyen köpeğin üstünü havlu ile örtüp Malatya Hayvan Barınağı yetkilileri gelinceye...

Malatya'da, yaralı yavru köpeğe duyarsız kalmayan vatandaşlar, titreyen köpeğin üstünü havlu ile örtüp Malatya Hayvan Barınağı yetkilileri gelinceye kadar yalnız bırakmadı.

İnönü Caddesi PTT Meydanında yaralı köpek duyarlı vatandaşlar sayesinde tedavi altına alındı. Yolda yürürken köpeği gördüğünü ifade eden Feray Karakütük isimli duyarlı vatandaş, şunları söyledi:

"Köpeği o halde görünce içim sızladı. Hemen yardım etmek istedim, daha sonra çevredeki bazı vatandaşlar benimle birlikle köpeğe yardım etmeye çalıştı. Malatya Büyükşehir Belediyesini arayarak durumu bildirdik. Patisinde bir sıkıntı var. Ayrıca köpek çok titriyordu ve hemen bir dükkandan havlu aldım, üzerine örttüm. Köpeğin neden bu halde olduğunu bilmiyoruz. Araba çarpmış olabilir, başka bir köpek saldırmış olabilir ne olduğunu tam anlamadık ama umarım iyileşir."

"HAYVANLARI UNUTMAMAK GEREKİYOR"

Feray Karakütük, tüm insanların hayvanlara karşı duyarlı olması gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Hayvanlara, arabasıyla çarpan kişiler arkasına bakmadan gidiyor ve hayvanları ölüme bırakıyor. Oysa yardım etmek çok zor değil. Arkasına bakmadan giden insanlar var maalesef, vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı değil. Şu soğuk kış günlerinde hayvanları unutmamamız gerekiyor, hele yaralı hayvanları. Umarım bu yavru köpek iyileşir."

DURUMU ŞİMDİ DAHA İYİ

Malatya Hayvan Barınağı ile irtibata geçen vatandaşlar, olay yerine gelen hayvan barınağı yetkililerine yaralı köpeği teslim etti.

Hayvan barınağı çalışanları, yavru köpeğin soğuk ve açlıktan dolayı kötü bir durumda olduğunu, köpeği besledikten ve yarasını sardıktan sonra durumunun daha iyi olduğunu belirtti.

Yaralı Köpeğe Merhamet Eli

Yaralı Köpeğe Merhamet Eli

Yaralı Köpeğe Merhamet Eli

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim