• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 22 °C

Yaralı Hentbolcular Adıyaman’da

Yaralı Hentbolcular Adıyaman’da
Kayseri'de Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı'nı taşıyan minibüsün takla atması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan hentbolcular,...

Kayseri'de Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı'nı taşıyan minibüsün takla atması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği kazada yaralanan hentbolcular, tedavilerinin tamamlanmasının ardından Adıyaman'a geldi.

Adıyaman Belediyesi Hentbol Takımı'nı taşıyan İ.Ü. idaresindeki 02 LC 387 plakalı minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek takla atmıştı. Kazada 21 yaşındaki Ahmet Öztürk ile Ebu Sadık Ünlü hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralanmıştı. Yaralılar kaldırıldıkları hastanelerde tamamlanan tedavilerinin ardından minibüsle Adıyaman'a geldi. Altınşehir Mahallesi'ndeki Gençlik Merkezi'nde aileleri ve il protokolü ile bir araya gelen yaralı hentbolcular, yakınlarına sıkı sıkı sarılarak özlem giderdi. Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, ASKF Adıyaman İl Temsilcisi Cenap Taşkın, Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Keleş, yaralı hentbolculara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Adıyaman Belediye Başkanı Kutlu, "Evet bu akşam hüznü ve sevinci birlikte yaşıyoruz. 2 kardeşimizi, 2 gencimizi kaybetmenin hüznü yanında 11 kardeşimize de kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Olay büyük bir kaza. Cenabı Allah bu kardeşlerimizi bize bağışladı diye düşünüyoruz. Başarılı bir takımdı. Namağlup bir takımdı ve nazar değdi diyebilirim. İnşallah olan bununla kalır ve bundan sonra bu gençlerimiz hayat boyu bir sıkıntı çekmeden yollarına devam ederler" dedi. .

Hentbolculardan Muhammed Ömer Bor ise, "Bir rüya gibiydi tabiki de. İki kardeşimi, canımdan çok sevdiğim iki kardeşimi kaybettim. Öncelikle ailelerine ve yakın akrabalarına hepsine buradan başları sağolsun hepsinin. Allah sabır ihsan etsin. Tabi şaka gibi sonuçta yani, sabah birlikteydik. Kazadan sonra hiç yokmuş gibi kendilerini göremedik. Tabi bizi çok üzdü. Pek bir şey konuşamıyorum ama yani çok zor" diyerek gözyaşlarını tutamayıp ağladı.

Yaralı Hentbolcular Adıyaman’da

Yaralı Hentbolcular Adıyaman’da

Yaralı Hentbolcular Adıyaman’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim