• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Yaptığı Kardan Adam İle Birlikte Balık Tuttu

Yaptığı Kardan Adam İle Birlikte Balık Tuttu
Hafta sonunu Kars Çayı'nda, kar altında balık tutarak geçirmek isteyen vatandaş, kendisine eşlik etmesi için kardan adam yaptı.

Hafta sonunu Kars Çayı'nda, kar altında balık tutarak geçirmek isteyen vatandaş, kendisine eşlik etmesi için kardan adam yaptı. Vatandaş, yaptığı kardan adam ile birlikte balık tutarak eğlendi.

Kars'ta etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken, bir vatandaş ise hafta sonunu değerlendirmek üzere balığa gitti. Arabasıyla birlikte geldiği Kars Çayı'nda balık tutan Serkan Erkoç, bir müddet sonra oyalanmak üzere kardan adam yaptı.

Uzun uğraşlar sonra yaptığı kardan adamın eline olta koyan Erkoç, kendisine eşlik eden kardan adam ile birlikte balık tutarak eğlendi.

"DEĞİŞİKLİK OLSUN İSTEDİM"

Arkadaşlarıyla birlikte sık sık balık tutmak üzere Kars Çayı'na geldiğini ifade eden Erkoç, havanın karlı olmasını fırsat bilerek balık tuttuğunu söyledi.

Erkoç, "Kardan adam yaptım kendime, balık tutmaya çalışıyoruz. Bir tane de tuttuk hatta, hafta sonu olduğu için burayı tercih ettim. Günümü burada geçirmeye çalışıyorum. Dün çok yoğun bir kar yağışı oldu. Burasının da böyle olacağını tahmin ediyordum. Bu güzelliği yaşamak için geldim buraya, tadına da varıyorum" dedi.

"ORTAM GÜZEL DOĞA GÜZEL"

Ortamın ve doğanın çok güzel olduğunu belirten Serkan Erkoç, "Gördüğünüz gibi ortam güzel, doğa güzel, herkese tavsiye ederim. Hafta sonlarını böyle güzel yerlerde, açık alanlarda bol oksijenli yerlerde geçirsinler. En azından kahve köşelerinden iyidir. Arkadaşım da bana eşlik ediyor sağ olsun, teşekkür ederiz. Balık tutmaya devam edeceğiz ve bu günümüzde böyle tatlı bir şekilde geçirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Yaptığı kardan adam ile balık tutan Serkan Erkoç, ilk balığın kardan adamın oltasına düştüğünü kaydetti. Kar üzerinde mangal yakan Erkoç, semaverde çay da demledi. Erkoç'un kardan adam ile balık tuttuğunu gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Erkoç, kardan adam ile selfie yapmayı da ihmal etmedi.

Yaptığı Kardan Adam İle Birlikte Balık Tuttu

Yaptığı Kardan Adam İle Birlikte Balık Tuttu

Yaptığı Kardan Adam İle Birlikte Balık Tuttu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim