• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Yapı Kredi'den Kemeraltı esnafına destek

Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği ile kredi protokolü imzalayan Yapı Kredi, birlik üyelerine daha avantajlı kredi fırsatları sunmaya başladı.

Yapı Kredi’nin ticaret odaları ile işbirliği, Türkiye genelinde genişleyen şube ağına paralel olarak devam ediyor.

Bankayla Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği arasında imzalanan protokol ile üyeler Yapı Kredi tarafından sunulan avantajlı kredi fırsatlarından faydalanabilecek. Yapılan anlaşma çerçevesinde oda üyeleri maksimum 25.000 TL tutarında 36 aya varan vadelerle aylık yüzde 0,87’den başlayan faiz oranları ile kredi kullanabilecek.
 
25 Şubat Pazartesi günü gerçekleştirilen imza törenine, Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı İlyas Gönen ve Yapı Kredi Hisarönü Şube Müdürü Semra Kabadayı katıldı.
 
YATIRIMA TEŞVİK ETMEK İSTİYORUZ
 
İmza töreninde bir konuşma yapan Yapı Kredi Hisarönü Şube Müdürü Semra Kabadayı, “Yapı Kredi olarak, ülke ekonomimizin itici gücü olarak gördüğümüz ve büyük önem verdiğimiz KOBİ müşterilerimize her zaman ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. KOBİ’lerimize daha esnek ve iyi şartlarda anlaşmalar sunmak, onları yatırım kararlarında teşvik etmek istiyoruz. Finansman yetersizliği nedeniyle üretim geliştirme faaliyetlerini gerçekleştiremeyen, üretimde kalite ve ürün çeşitliliği sağlayamayan tüm KOBİ’lerimize her geçen gün genişlettiğimiz şube ağımızla ve yaptığımız kredi protokolü anlaşmalarıyla ulaşmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
 
TÜRKİYE GENELİNDE 928 ŞUBEYE ULAŞTIK
 
Semra Kabadayı sözlerine şöyle devam etti: “2012 yılı sonu itibarıyla, Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 928 şubeye ulaştık. Şubelerimizin olduğu lokasyonlarda ziraat, sanayi, ticaret odalarıyla anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine KOBİ ihtiyaçlarının giderilmesiyle katkıda bulunmak istiyoruz. Müşterilerimizi iyi tanıyarak, onların ihtiyaç ve tercihlerine uygun ürün ve hizmetler sunmaya olanak sağlayacak finansman olanakları sunuyoruz, özel hizmetler veriyoruz. Ticaret odalarımızın ihtiyaçlarını çok yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunan Yapı Kredi olarak, önümüzdeki dönemde de yeni ürün ve hizmetlere imza atacağız.”
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim