• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 27 °C

Yankı Yemek Lezzette İddialı

Yankı Yemek Lezzette İddialı
Yankı Yemek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez, 25 yıldır sektörde kalıcı olmak için yemedikleri yemeği kimseye yedirmemeyi ilke edindiklerini...

Yankı Yemek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez, 25 yıldır sektörde kalıcı olmak için yemedikleri yemeği kimseye yedirmemeyi ilke edindiklerini söyledi. Binlerce kişiye aynı anda sağlıklı yemek üretmenin büyük dikkat gerektirdiğini vurgulayan Dönmez, çeyrek asırdır taşıdıkları sorumluluğu bilerek hareket ettiklerini söyledi.

Bursa'da 1991 yılında girdikleri yemek sektöründe sağlam adımlarla yürüyen Yankı Yemek A.Ş, 25 yıllık sektöre tecrübesiyle modern tesislerinde titizlikle ürettiği yemekleri aynı titizlikle şehrin dört bir yanına ulaştırıyor. Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Dönmez, binlerce kişiye aynı anda sağlıklı koşullarda yemek üretebilmenin yolunun, doğru üretim şartlarını sağlamaktan geçtiğini söyledi. Dönmez, yemek sektöründe fabrikadan sofraya kadar güvenli bir ortam sağlamak gerektiğini vurgulayarak, "Yemek üretiminin ve dağıtımının her aşamasında titiz davranıp asla kaliteden taviz vermiyoruz. Kendimiz yemediğimiz yemeği, kimseye yedirmiyoruz" dedi.

Çalı Sanayi Bölgesi'nde 2 dönümlük kapalı alana sahip Yankı Yemek A.Ş tesislerinin, günlük 15 bin kişiye yemek üretecek kapasitesine sahip olduğunu belirten Coşkun Dönmez, halen günlük 9 bin kişilik kapasiteyle çalışan tesislerinde yılda 3,5 milyon kişiye yemek üretildiğini belirtti. Dönmez, ihtiyaç durumunda atıl kapasitelerini de faaliyete geçirdiklerini söyledi.

LEZZETLİ YEMEKLER

Coşkun Dönmez, Yankı Yemek A.Ş olarak kalite ve hijyenden taviz vermeden, müşterilerinin hem gözüne, hem gölüne hemde damak zevkine hitap ettiklerini de vurguladı. Dönmez, "Sağlıklı ve lezzetli yemekler üretmeyi gaye edindik. Yemek yaparken, tanınmış firmaların ürünlerini satın alıyoruz. Hammadde güvenilirliğimizi; ürün analizleri, sertifikalar ve belgelerle de ayrıca denetliyoruz. Özellikle yağ konusunda daha da titiz davranıyoruz" şeklinde konuştu.

Malzemelerin temininden, yemeklerin üretim sürecinde ve sunuma kadar her aşamada titiz kontroller yaptıklarını yineleyen Coşkun Dönmez, küçük büyük demeden her catering hizmetini aynı özenle gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Kaliteli ürün ve hizmetlerin sürekliliğini korumak için ISO 14001, ISO 9001, ISO 22000 (HACCP), OHSAS18001 belgelerine sahip olduklarını da belirten Dönmez, "Biz yaptığımız işin ne kadar büyük özen gerektirdiğini bilerek hareket ediyoruz" diye konuştu.

Yankı Yemek A.Ş'nin hizmetlerinin Catering ile sınırlı olmadığını da belirten Coşkun Dönmez, kurumsal yemek organizasyonları, düğün, gezi, şenlik, açılış ve kokteyl organizasyonları için de hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim