• BIST 9079.97
  • Altın 2322.611
  • Dolar 32.345
  • Euro 34.8965
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Yanında çalışan kadını yaralayan sanığa 14 yıl hapis

Yanında çalışan kadını yaralayan sanığa 14 yıl hapis
Zonguldak'ta yanında çalışan 37 yaşındaki B.B.'yi av tüfeği ile yaraladığı iddiasıyla tutuklu bulunan 27 yaşındaki sanığa, 14 yıl 2 ay hapis cezası...

Zonguldak'ta yanında çalışan 37 yaşındaki B.B.'yi av tüfeği ile yaraladığı iddiasıyla tutuklu bulunan 27 yaşındaki sanığa, 14 yıl 2 ay hapis cezası verildi.

İddialara göre, B.B. isimli kadın, Cüneyt T.'nin kurye dağıtım şirketinde işe başladı. İşten ayrılmak isteyen B.B.'yi silahla tehdit eden sanık, cinsel saldırıda da bulundu. B.B., bir süre sonra işten ayrıldı.

Olay günü ise Cüneyt T., B.B.'nin evine giderek av tüfeği ile ateş etti. Olayda yaralanan kadın hastanedeki tedavisinin ardından sağlığına kavuştu. Cüneyt T. ise olay günü bıçakla hafif şekilde yaralandı.

"Tasarlayarak veya bir suçu işleyememekten dolayı duyduğu infialle adam öldürmeye teşebbüs", "Nitelikli konut dokunulmazlığının ihlali", "Nitelikli cinsel saldırı", "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "Mala zarar verme" suçlamasıyla tutuklu bulunan Cüneyt T. Zonguldak Adliyesinde hakim karşısına çıktı.

Olay günü yaşananları anlatan Cüneyt T., "Olay günü hayatımı gayet normal devam ettirirken mağdurenin kızı beni arayıp "anneme tecavüz ettin" dedi. Sinirle oraya gittim. Ancak kimseye zarar vermek amacım yoktu. Üstüme saldırıp silah patlamamış olsaydı, o gece yaralanma olmayacaktı. Silahla eve girdim karşı taraf beni bıçakla yaraladı. Mağdur konusunda üzgünüm. Çünkü çocukları karşısında küçük duruma düştü. Ben de çocuklarımın karşısında mahcup duruma düştüm. Son söz olarak pişmanım" dedi.

"Mala zarar verme" ve "Nitelikli cinsel saldırı" suçlamasından beraat eden sanığa, "Tasarlayarak veya bir suçu işleyememekten dolayı duyduğu infialle adam öldürmeye teşebbüs" ile "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından 14 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi kararlaştırıldı.

1 yıl 8 ay hapis verilen "Nitelikli konut dokunulmazlığı ihlali" suçundan ise hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim