• BIST 8980.74
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Yangının Yaralarını Büyükşehir Saracak

Yangının Yaralarını Büyükşehir Saracak
Bursa'da, Mehmet Akif Mahallesi'nde çıkan ve soğuk hava deposu ile çevresindeki evlere büyük zararlar veren yangının yaralarının sarılması için Büyükşehir...

Bursa'da, Mehmet Akif Mahallesi'nde çıkan ve soğuk hava deposu ile çevresindeki evlere büyük zararlar veren yangının yaralarının sarılması için Büyükşehir Belediyesi devreye girdi. Yangında zarar gören vatandaşları dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, evlerin onarımından eşya desteğine ve bölgenin modern bir görünüm kazanmasını sağlayacak çevre düzenlemesine kadar her türlü çalışmayı yapacaklarını söyledi.

Bursa'da iki hafta önce Mehmet Akif Mahallesi'nde bir soğuk hava deposunda çıkan ve kısa sürede büyüyen yangında soğuk hava deposunun yanı sıra 11 adet ev de yanarak kullanılamaz hale gelmişti. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bölgede yaptığı hasar tespit çalışmaların ardından olay yerine gelen Başkan Altepe, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm sıkıntıların giderilmesi ve vatandaşların her türlü konuda desteklenmesi için büyük gayret gösterdiklerini dile getiren Başkan Altepe, yangından zarar gören vatandaşların yaralarının da kısa sürede sarılacağını vurguladı.

Bölge halkının pazarcılık yapması nedeniyle pazar malzemelerinin boş sandıkların tutuşmasıyla yangının kısa sürede büyüdüğüne dikkat çeken Başkan Altepe, "Şu anda 11 konut yanmış vaziyette. Ekiplerimiz gerekli tespitleri yaptı. Vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi, bölgenin temizlenmesi ve evlerin oturulabilir hale gelmesi için her türlü desteği vereceğiz. Oturulabilir hale getirilen evlere eşya desteği de sağlayacağız. Üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Ben mahalle halkına geçmiş olsun diyorum. Böyle bir felaket bir daha yaşanmaması için gerekli önlemleri de alacağız. Bursa'nın hiçbir yerinde böyle bir sıkıntı yaşanmasın, daha yaşanabilir modern mahalleler inşa edelim istiyoruz" dedi.

Yangının Yaralarını Büyükşehir Saracak

Yangının Yaralarını Büyükşehir Saracak

Yangının Yaralarını Büyükşehir Saracak

Yangının Yaralarını Büyükşehir Saracak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim