• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Yangında ölen Miray bebeğin cenazesi Adli Tıp'a götürüldü

Yangında ölen Miray bebeğin cenazesi Adli Tıp'a götürüldü
Beyoğlu'nda, evde çıkan yangında hayatını kaybeden Miray Taşyurt isimli bebeğin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Beyoğlu'nda, evde çıkan yangında hayatını kaybeden Miray Taşyurt isimli bebeğin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yangın sırasında yaşananlar da bir vatandaşın cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, yaşanan panik yer alıyor.

Sütlüce Mahallesi'nde 8 kişinin yaşadığı bir evde soba devrilmesi sonucu çıkan yangında 7 kişi apartman sakinlerince kurtarılmış, 15 aylık Miray bebek ise alevlerin arasında kalarak can vermişti. Polis, yangının çıktığı evde geniş çaplı incelemelerde bulundu.

Bu arada, Miray bebeğin babaannesi ve dedesi de söz konusu adrese geldi. Babaannesi Zahide Taşyurt, "Nasıl çıktığını bilmiyorum, ben büyük oğluma gitmiştim. Benim 20 yaşındaki oğlum geliyor kavga ediyorlar onu dışarı atıyorlar. Evde yaşayanlar Soner Taşyurt, Gönül Taşyurt, Necati Taşyurt, İlayda Taşyurt, Miray Taşyurt, Sevda Uzunoğlu, Gizem; soy ismini bilmiyorum. Nasıl çıktığını da bilmiyorum. Büyük bir ihtimal sobadan çıkmıştır. Evde 8 kişi vardı. Miray 1 yaşındaydı. Üçünü de hastaneye kaldırmışlar herhalde. Bildiğim kadarıyla sobadan çıkmış olabilir öyle tahmin ediyorum. Yada sigara içiyorlardır sigaradan da çıkmış olabilir. Bilmiyorum görmedim yani." ifadelerini kullandı.

Polis ekiplerinin incelemeleri sırasında, yangından yaralı kurtulan baba Soner Taşyurt eve gelerek sinir krizleri geçirdi. Soner Taşyurt ve yakınları da çekim yapan gazetecilere saldırdı. Polis ekipleri müdahale ederek şahsı olay yerinden uzaklaştırdı. Polisin ve cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Miray bebeğin cenazesi otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

YANGIN CEP TELEFONU KAMERASINDA

Öte yandan, yangın sırasında yaşanan panik cep telefonu kameralarına yansıdı. Görüntülerde, daireden alevler yükselirken, vatandaşların araçlarını sokaktan çekmek için uğraştığı görülüyor. Bu arada, bir vatandaşın "evde bebek var" diye bağırması dikkat çekiyor. Görüntülerde, binadan çıkarılan yaralıların vatandaşlar tarafından götürülmesi de yer alıyor.

Yangında ölen Miray bebeğin cenazesi Adli Tıp'a götürüldü

Yangında ölen Miray bebeğin cenazesi Adli Tıp'a götürüldü

Yangında ölen Miray bebeğin cenazesi Adli Tıp'a götürüldü

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim