• BIST 9079.97
  • Altın 2306.679
  • Dolar 32.3389
  • Euro 35.0963
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Yanan evinin içerisinden kedisi ile ilgili gelecek müjdeli haberi bekledi

Yanan evinin içerisinden kedisi ile ilgili gelecek müjdeli haberi bekledi
Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 5 evin zarar gördüğü yangında yanan evinin söndürülmesini bekleyen bir vatandaş aynı zamanda içeride bulunan kedisi...

Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 5 evin zarar gördüğü yangında yanan evinin söndürülmesini bekleyen bir vatandaş aynı zamanda içeride bulunan kedisi ile ilgili de gelecek müjdeli bir haber için olay yerinden ayrılamadı.

Edinilen bilgilere göre, olay sabah karşı Tacı Ahmet Mahallesi, Yukarı Pazar Caddesi'nde meydana geldi. Sabah 05.00 gibi cadde üzerindeki 2 katlı ahşap bir binada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. Kısa sürede bitişik nizam şeklinde olan diğer ahşap binalara da sıçrayan yangına mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yaklaşık 5 ekibin müdahale ettiği yangında ekipler adeta zamanla yarışırken, binaların ahşap olması çalışmaları zorlaştırdı. Müdahale sırasında binalarda zaman zaman göçük tehlikeleri de yaşandı. İtfaiye ekiplerinin yanmaya devam eden 2 katlı binaya müdahaleleri sırasında su tutulan 2. kattaki bölümde büyük bir gürültü ile çöktü. 3 evin zarar gördüğü yangında 2 evde tamamen kullanılamaz hale gelirken yangında toplamda 5 ev etkilendi.

"Kediyi çıkaramadık aşağıda"

Olayda evi yanan İbrahim Pehlivanoğlu isimli vatandaş, yanan evinin itfaiye ekipleri tarafından söndürülmesini beklerken aynı zamanda içeriden bulunan kedisi ile ilgili de gelecek müjdeli bir haber için olay yerinden ayrılmadı. İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Pehlivanoğlu, "Bize yangını komşular haber verdiler, Allah razı olsun itfaiyeye de haber vermişler. Sabahtan gelmişler müdahale etmişler. İçeride kedim var çocuklar diğer evde yatıyordu. Kediyi çıkaramadık aşağıda. Kedimi kurtarabilseler daha iyi olur" diye konuştu.

Yangında soğutma çalışmaları devam ederken olayla ilgili ayrıca soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim