• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Yanan Dereköy Mahalle Camisini İnşa Çalışmaları

Yanan Dereköy Mahalle Camisini İnşa Çalışmaları
Eskişehir Alpu İlçesi'ne bağlı Dereköy Mahallesi'ndeki caminin çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelmesinin ardından ilk geçmiş olsun telefonunu...

Eskişehir Alpu İlçesi'ne bağlı Dereköy Mahallesi'ndeki caminin çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelmesinin ardından ilk geçmiş olsun telefonunu açan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, "Görev verilirse fazlasıyla yerine getiririz" dedi.

Yeniden cami inşa etme konusuyla toplanan Dereköylüler, bu konuda fikir alışverişinde bulundu. Dereköylüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sami Canarslan ve Dereköylüler, düzenlenen toplantıya Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ı da davet ederek teşekkür ettiler. Canarslan burada yaptığı konuşmada; "Camimiz yandıktan hemen sonra yanımızda ilk olarak Tepebaşı Belediyesi'ni gördük. Başkanımız telefonla aradı. Daha öncesinde Tepebaşı Belediyesi Meclis üyelerimizi mahallemizde gördük. Zaten köyümüze Tepebaşı Belediyesi'nin yardımları çokça var. Bir takım eksiklerimiz var, bunları gidermek için çalışıyoruz. Vali ile görüşeceğiz. Aksi takdirde bu camiyi yaptırma gücümüz yok. Biz bir orman köyüyüz. Yardım toplamak için çalışacağız" dedi.

CAMİLERİN YAYINDAYIZ

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, toplantıda yaptığı konuşmasında; "Öncelikle yangından dolayı büyük geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. Tabi tekrar bir çalışma yapılması gerekiyor. Yapılması gereken ne varsa yardımcı olacağım. Büyük ihtimalle müftülük çalışma yapıyordur, onlarla da istişarede bulunacağım. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Zaten Tepebaşı Belediyesi olarak camilerimizin yanındayız. Onlara olan desteğimiz sürüyor. Çok ciddi işler yapıyoruz. Biz her zaman varız arkadaşlar, görev verilirse fazlasıyla yerine getiririz" diyerek duygularını dile getirdi.

Yanan Dereköy Mahalle Camisini İnşa Çalışmaları

Yanan Dereköy Mahalle Camisini İnşa Çalışmaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim