• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Yamaç paraşütlü evlilik teklifi

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Kırımlı üniversite öğrencisi 25 yaşındaki Seyran Ablayev, yamaç paraşütüyle atlayış yapan kız arkadaşı 23 yaşındaki Eleonora Mukhtarova'ya sıradışı evlilik teklifi yaptı.
Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesi öğrencisi Seyran Ablayev, Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Eleonora Mukhtarova ve bir grup arkadaşıyla Alanya'ya tatile geldi. Yaklaşık 2 aydır kız arkadaşına sürpriz evlilik teklifi yapmayı düşünen Seyran Ablayev, Ulu Sky Fly Wolf Yamaç Paraşütü Okulu'na giderek kız arkadaşına sıradışı bir evlilik teklifi yapmak istediğini söyledi. Bunun üzerine okulun sahibi ve yamaç paraşütü pilotu Ergun Ulu ile Seyran Ablayev sürpriz hazırlıklarına başladı. İlk olarak 'Benimle evlenir misin Eleonora' yazan bir pankart hazırlandı ve kumsala yerleştirildi. Genç çiftin arkadaşları ise yazının etrafından el ele tutuşarak kalp şekli oluşturdu.
 
nkjbkjbkj.jpg
 
SÜRPRİZ TEKLİFE 'EVET' DEDİ
 
Seyran Ablayev elinde bir demet gül ve söz yüzüğü ile kumsalda beklerken kız arkadaşı Eleonora Mukhtarova, pilot Ergun Ulu'nun yönetimindeki yamaç paraşütüyle 700 metre yükseklikteki Yassı Tepe'den havalandı. Yaklaşık 20 dakika sonra paraşütün inişe geçmesiyle kumsaldaki sürprizi gören Eleonora Mukhtarova bir süre şaşkınlık yaşadı. Paraşütün Kleopatra Plajı'na inmesinin ardından Seyran Ablayev önce kız arkadaşına gülleri verdi, ardından da diz çökerek parmağına söz yüzüğü taktı. Daha sonra genç çift patlatılan şampanya ve alkışlar arasında birbirine sarıldı. Evlilik teklifine 'evet' diyen genç kız ve erkek arkadaşı daha sonra arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
SÜRPRİZ İÇİN 2 AY DÜŞÜNDÜ
 
Seyran Ablayev, kız arkadaşıyla Türkçe öğrenmek için 2007 yılında gittiği Bursa'da bir kursta tanıştıklarını ve 6 yıldır birlikte olduklarını söyledi. Evlenme teklifi için 2 aydır düşündüğünü belirten Seyran Ablayev, "Aklıma farklı sürprizler geliyordu ancak en sonunda yamaç paraşütü ile yapmayı tercih ettim. Evet dediği için çok mutluyum" dedi.
 
Eleonora Mukhtarova ise yamaç paraşütünün inişe geçtiği sırada evlenme teklifi yazısını gördüğünü ve çok mutlu olduğunu dile getirdi. 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim