• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Yalova’da amatör maçta olaylar çıktı

Yalova’da amatör maçta olaylar çıktı
Yalova 2. Amatör Küme'de İdmanocağıspor'un Sugören Gençlerbirliği'ni ağırladığı karşılaşmada ev sahibi ekibe 5, deplasman ekibine ise 2 olmak üzere...

Yalova 2. Amatör Küme'de İdmanocağıspor'un Sugören Gençlerbirliği'ni ağırladığı karşılaşmada ev sahibi ekibe 5, deplasman ekibine ise 2 olmak üzere toplam 7 kırmızı kart çıktı. Taraftarların sahaya girmesiyle büyük olaylar çıkarken, müsabaka uzun süre durdu.

Yalova 2. Amatör Küme A Grubu'nun 13. haftasında 1. Amatör Küme'ye çıkacak ikinci takımı belirleyecek maçta İdmanocağıspor ile Sugören Gençlerbirliği karşı karşıya geldi. Maç sonunda rakibini 3-2 yenen Sugören Gençlerbirliği, bitime 1 hafta kala puanını 24'e çıkartarak ikinci sıraya yerleşti. İdmanocağıspor ile Sugören Gençlerbirliği karşılaşması golsüz devam ederken, 31. dakikada yaşanan pozisyon sonrasında ev sahibi ekipte Fatih Bektaş, maçın hakemi Abdullah Çetin Çelik'e yaptığı müdahale sonrasında kırmızı kart gördü. Bu esnada hem futbolcular hem de taraftarlar saha içerisine girerken, yeşil zemin savaş alanına döndü. Emniyet mensupları olayları güçlükle yatıştırırken, İdmanocağıspor'da Tayfun Algül ve Şaban Göksu da kırmızı kart gördü.

Ev sahibi ekip yaşanan olayların ardından sahada 8 kişi kalırken, ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda İdmanocağıspor'da Aykut Bektaş gole giden topa elle dokununca kırmızı kart görürken, saha içi yeniden karıştı. Bu esnada yine ev sahibi ekipte yedek kulübesinde bulunan Cem Çil de kırmızı kart gören bir diğer futbolcu oldu.

Gerginliğin sona ermesiyle Sugören Gençlerbirliği'nde Sinan Baltacı, 60. dakikada penaltıdan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gole sahada 7 kişiyle mücadele eden İdmanocağıspor 3 dakika sonra Turgay'ın frikikten attığı golle cevap verdi.

Konuk ekip 70'de Çağatay Yılmaz ile 2-1 öne geçerken, 75'de ev sahibi ekip Serdar Bora'nın penaltı golüyle yeniden eşitliği yakaladı.

Maçın uzatma bölümlerinde konuk ekipte Çağatay Yılmaz ve İbrahim Yavuz kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktı. İdmanocağıspor 90+9'da penaltı kazanırken, Serdar Bora topu auta attı. Sugören Gençlerbirliği uzatmada bulduğu golle maçı 3-2 kazanmayı başardı.

Yalova’da amatör maçta olaylar çıktı

Yalova’da amatör maçta olaylar çıktı

Yalova’da amatör maçta olaylar çıktı

Yalova’da amatör maçta olaylar çıktı

Yalova’da amatör maçta olaylar çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim