• BIST 9079.97
  • Altın 2323.296
  • Dolar 32.3427
  • Euro 34.8336
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Yalova Group Belediyespor’dan Hakemlere Tepki

Yalova Group Belediyespor’dan Hakemlere Tepki
Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Yalova Group Belediyespor, hafta sonunda oynadıkları Samsun BŞB Anakent maçını yöneten hakemler Fatih...

Türkiye Basketbol 2. Ligi A Grubu'nda mücadele eden Yalova Group Belediyespor, hafta sonunda oynadıkları Samsun BŞB Anakent maçını yöneten hakemler Fatih Bozkurt ve Aysun Ergin'e tepki gösterdi. Yalova ekibinin koçu Dağhan Oğuz, Samsun'da oynanan maçta 2 hakemin çaldığı ve çalmadığı düdükleri görünce şaşkınlık içerisinde kaldıklarını söyledi.

TED maçıyla yeniden çıkışa geçmek istediklerini belirten Yalova Group Belediyespor antrenörü Dağhan Oğuz, "Grubun lideri olan samsun anakent takımıyla zorlu bir maç oynadık. Rakibimiz çok iyi oyunculardan kurulu saygı duyulması gereken bir ekipti. Sadece bizim grubun değil ligin en pahalı takımına karşı kazanmak için gittik. Maça iyi başladık ilk periyodu çok iyi oynadık. İkinci periyotta top kayıpları yaptık 7 sayı geride devreye girdik. 3 periyotta ise Hüsnü, Hüseyin ve Cihan Hafızoğlu'nun faul problemine girmesi ritmimizi bozdu. Bu bölümde dar rotasyonun sıkıntısını çektik. Cihan Deliçay'ın sakat olması da rotasyonumuzu daraltı. Maçtan hiç kopmadık. 12 sayı geriye düştük. Son bölümlerde yaptığımız baskılı savunma ile geri döndük farkı 4 sayıya kadar indirdik. Maç boyu hakem triosunun standart dışı düdükleri maçın sonunda da devreye girdi ve maçı 66 60 kaybettik. Gerçekten hakemlerin çaldığı ve çalmadığı düdükleri görünce şaşkınlık içerisinde kaldık. Ülkemizdeki yatırım yapan takımların kollaması gerçeğinin önüne geçemiyorsunuz. Sonuç olarak kaybettik ama ben bütün oyuncularımı kutluyorum, bütün olumsuzluklara rağmen hiç geri adım atmadan 40 dakika boyuncu mücadele ederek alkışı hak ettiler. önümüzde zorlu TED maçı var. Mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maç maçı kazanarak tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim