• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Yalıtım Sektörü ’Akıllı İş Platformu’ Crm’yi Mobil Hale Getirdi

Yalıtım Sektörü ’Akıllı İş Platformu’ Crm’yi Mobil Hale Getirdi
Yalıtım sektörü firmaları, müşterilerle tüm sipariş ve bilgi akışının kayıt altına alınıp izlenmesini sağlayan müşteri odaklı "Akıllı İş...

Yalıtım sektörü firmaları, müşterilerle tüm sipariş ve bilgi akışının kayıt altına alınıp izlenmesini sağlayan müşteri odaklı "Akıllı İş Platformu" Customer Relationship Management'ı (CRM) mobil hale getirdi.

Yalıtım sektörü firmalarından Canpa, müşterilerle tüm sipariş ve bilgi akışının kayıt altına alınıp izlenmesini sağlayan müşteri odaklı "Akıllı İş Platformu" CRM'yi mobil hale getirdi. Canpa Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, Mobil CRM programıyla ilgili, "Canpa değerleri arasında "Teknolojik inovasyonun öncüsü ol" yer alıyor. Bu doğrultuda müşteri hizmetleri programımız olan CRM programımızı mobil hale getirdik. Mikro denilen program artık mobil, ilk kullanıcısı da Canpa ve şu anda tek amacımız müşteriye daha hızlı hizmet verebilmek" ifadelerini kullandı.

Günümüzde inşaatların her zaman istendiği gibi planlanamadığını ve yapılan iş planlarının elde olmayan nedenlerden dolayı ötelenebildiğini belirten Özcan, kısıtlı zamanda karar verme zorunluluğuna işaret etti.

Özcan, teknoloji kullanımı ve inovasyonun iş hayatındaki önemini vurgulayarak, bu alanda da öncü olmayı ilke edindiklerini kaydetti.

Günümüzde iş dünyasında hızın çok önemli olduğunu vurgulayan Özcan, Mobil CRM programının sağlayacağı yararlara ilişkin şunları söyledi:

"İnsanlar diyorlar ki bana hemen ürün lazım. Müşteriyle yüz yüze görüşmeler sırasında elindeki tabletten İncek depomuzdaki stoğu, fabrikadaki stoğu, fiyatları, en son yaptığımız toplantı notlarını, müşteriye özel ve cari bilgileri tek bir cihazdan görebiliyoruz. Aslında biz zaten bununla ilgili bir adım atmıştık. Sektörde ilk defa satış asistanı pozisyonunu oluşturduk. Müşteriler teklif istediğinde genelde bizim sektörde şöyle bir geri cevap verilir: Tamam, ofise geçince yazayım. Ama bizde öyle bir şey yok. 5 dakika içinde teklifiniz elinizde. Şimdi bunu da bir adım öteye taşıdık ve müşteriye şunu söylüyoruz: Fiyatlarımız bu, eğer koşullar uygun olursa ben hemen fabrikaya sipariş geçebilirim. O anda mobil cihazda teklifi yazıyoruz, müşterinin karşısındayken mail atıyoruz, imzaları atıp fabrikaya siparişi veriyoruz. Saatlerle yarıştığımız bu günlerde, küresel rekabetin yoğun olduğu bu dönemlerde inanılmaz fark oluşturuyor. Müşterilerimiz de büyük memnuniyet duyuyor."

Öte yandan CRM , firmaların ihtiyaç duyduğu bilgi akışını sağlamak ve iş yapma biçimini müşteri odaklı hale getirmek için tasarlanmış bir "Akıllı İş Platformu." Firmaların müşterileri ile olan tüm temaslarını kayıt altına alıp izlenmesini sağlayan CRM Programı, firmanın kurumsal hafızasını oluşturuyor. CRM yazılımı sayesinde pazarlama faaliyeti, gerçek verilere göre düzenlenebiliyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim