• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Yakutiye Gençlik Merkezinden Spor Lisesine 25 öğrenci

Yakutiye Gençlik Merkezinden Spor Lisesine 25 öğrenci
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi'nin etkinliklerine katılan öğrencilerden 25'i Spor Lisesi sınavlarında başarılı...

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yakutiye Gençlik Merkezi'nin etkinliklerine katılan öğrencilerden 25'i Spor Lisesi sınavlarında başarılı oldu. İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kule Kafe'de, gençlerin onuruna yemek verdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Gençlik Merkezi bu kez Spor kulübü çalışmaları kapsamında 30 a yakın öğrenciyi ücretsiz olarak Spor Lisesine hazırlayarak, 25 öğrencinin sınavı kazanmasını sağladı. Yakutiye Gençlik Merkezi, bu faaliyeti ile adeta gönüllerde taht kurdu.

Yıl içerisinde yapmış olduğu ortaokul projeleriyle gönüllü grupları eşliğinde çocukların TEOG hazırlığına katkıda bulunan Yakutiye Gençlik Merkezi, spora yeteneği olan Maksutefendi Ortaokulu öğrencileri ile Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri ve spor kulübü çalışmalarına katılan gençleri ücretsiz olarak Spor Lisesine hazırladı.

Kazım Karabekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Ebubekir Karaman ve GHSİM Antrenörü Fetullah Demir'in gönüllü olarak hocalığını yaptığı çalışmada 1.5 ay boyunca disiplinle sınava hazırlanan gençler amaçlarına ulaştı. Hedefleri Beden Eğitimi Öğretmenliği ve Spor Yöneticiliği olan gençler dereceler yaparak Spor Lisesini okumaya hak kazandılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil bu güzel çalışmaya imza atan Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz, Gençlik Lideri Yaser Taşkesenlioğlu ile gönüllü hocalar ve sporcuları Atlama Kulelerinde yemekte ağırladı. Çocuklarla geleceğe dair hasbihal eden Taşkesenligil emeği geçen tüm gönüllü yüreklere teşekkür etti.

Gençlik Merkezleri koordinatör Müdürü Zülküf Yılmaz da imkanları doğrultusunda çocuklara rehberlik etmeye çalıştıklarını belirterek emeği geçen değerli hocalar ile çocuklarımıza çalışma imkanı sağlayan Yakutiye Fen Lisesi müdürlüğüne teşekkür etti.

Yakutiye Gençlik Merkezinden Spor Lisesine 25 öğrenci

Yakutiye Gençlik Merkezinden Spor Lisesine 25 öğrenci

Yakutiye Gençlik Merkezinden Spor Lisesine 25 öğrenci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim