• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3558
  • Euro 34.9403
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin tanıtım toplantısı yapıldı
Düzce'de 6-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı.

Düzce'de 6-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı. Toplantıya İstanbul Valisi Vasip Şahin, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı.

Düzce'de 6-10 Eylül tarihleri arasında ikincisi yapılacak olan Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin tanıtım toplantısı İstanbul'da yapıldı. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar'ın yanı sıra TSF Yönetim Kurulu Üyeleri, Düzce'deki ilçelerin kaymakamları ve sporcular toplantıda hazır bulundu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in salladığı bayraklarla yarışçılar için sembolik bir start verildi.

Uçar: "Bu organizasyon Düzce'ye katkı sağlayacaktır"

Sembolik startın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Türkiye Motorsiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar, çok mutlu oldukları bir günde buluştuklarını ifade ederek, "Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi'nin desteğini hissederek bu organizasyona başladık. Bu sene ulusal çapta ve uluslararası davetlilerin katıldığı bir organizasyon olacak. 450 KM'den fazla bir parkur olacak. Umut ediyorum ki Düzce'ye ve tüm ilçelerine bu organizasyon büyük bir katkı sağlayacaktır" diye konuştu.

Keleş: "Düzce'de doğa sporları gelişiyor"

"Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin startına hoşgeldiniz" diyerek sözlerine başlayan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, organizasyonun Düzce için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Geçen sene de çok güzel oldu. Bu ralli, dünyanın bildiği tanıdığı en önemli rallilerden birisi olacak. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Yerel yönetimler olarak elimizden gelen desteği vereceğiz. Düzce, dağından denizine muhteşem bir yer. Düzce'de alternatif doğa sporları çok gelişiyor ve bunlara ait alanlar gittikçe yaygınlaşıyor. Yakın Karadeniz Baja Rallisi hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Vali Dağlı: "Motor sporları denildiğinde akla ilk Düzce gelecek"

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in ardından konuşan Düzce Valisi Zülkif Dağlı, geçtiğimiz yıl göreve başlamasının ikinci gününde Baja Rallisi'nin startını verdiklerini hatırlatarak, "Şu anda Baja Rallisi'nin çok daha önemli bir noktaya geldiğini görüyoruz. Geçen yılki çalışmalarımız daha orta yolluydu ama bu yıldan itibaren daha profesyonel çalışmalara başlandığını görüyoruz. Düzce'de 4 etap halinde ve 4 gün sürecek olan bu yarış, eylül ayının başında başlayacak. Düzce, motor sporlarının yapıldığı en önemli il olmak üzere. Baja Rallisi'nin haricinde Kaynaşlı Motor Sporları Merkezi hizmete girdi. Cumayeri Belediyesi'nde Kenan Sofuoğlu'nun desteğiyle kurulan yarış pisti, eylül ayında hizmete girecek. İstanbul'a 1 saat 45 dakika, Ankara'ya da 2 saat uzaklıkta olan Düzce, bu bağlamda çok önemli bir il. Biz bundan sonra aynı desteği artarak vereceğiz. Motor sporları denildiğinde ilk olarak Düzce'nin akla gelmesini istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Basın toplantılarının ardından Yakın Karadeniz Baja Rallisi'nin startı verildi. Yarışçılar, Düzce'de bulunan 7 ilçeyi temsil eden varış noktalarından geçerek rallinin startını gerçekleştirdi.

Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin tanıtım toplantısı yapıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim