• BIST 9693.46
  • Altın 2506.054
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.7401
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor’u Ağırlıyor

Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor’u Ağırlıyor
Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin son haftasında Samsun Canik Belediyespor ile karşılaşacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin son haftasında Samsun Canik Belediyespor ile karşılaşacak. Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 6 Nisan 2016 Çarşamba günü saat 18.00'de başlayacak ve TBF TV'den naklen yayınlanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli ve oyuculardan Asena Yalçın ile Yelena Leuchanka karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

GÖZENELİ: "LİGDE KALICILIĞIMIZI SAĞLAMAK İSTİYORUZ"

Samsun Canik Belediyespor karşılaşması öncesinde değerlendirmelerde bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İlker Gözeneli, son maçın önemine vurgu yaparak, "Ligin son maçına çıkıyoruz. Ligde kalıcılığımızı sağlamamız açısından bizim için çok önemli bir maç. Maçı kazanıp, ligde kalıcı olma isteğimizi bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Yakın Doğu Üniversitesi iyi bir takım; bu ligde olmayı hak ediyor" dedi.

YALÇIN: "LİGİN SON MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Asena Yalçın, maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Ligin son maçını oynayacağız. Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde kalmak istiyoruz. Bunun için de tüm gücümüzle mücadele ettik. Bu, ligdeki son maçımız olacak. Bu maçta da kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

LEUCHANKA: "MAÇI KAZANMAYA ODAKLANDIK"

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Yelena Leuchanka ise maç öncesinde yaptığı açıklamada ligin en zorlu liglerden biri olduğunu belirterek, "Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi, en zorlu liglerden biri. Takımların hepsi gerçekten çok iyi oyunculardan oluşan güçlü takımlar. Bu yüzden her takım her takımı yenebiliyor. Ligin son maçında kazanan taraf olmak için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor’u Ağırlıyor

Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor’u Ağırlıyor

Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor’u Ağırlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim