• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

“Yaka 2016” Etkinliğiyle Kariyerlerini Planlıyor

“Yaka 2016” Etkinliğiyle Kariyerlerini Planlıyor
Düzce Üniversitesi Kariyer topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Yaşam ve Kariyer Panayırı (YAKA) 2016" etkinliği, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda...

Düzce Üniversitesi Kariyer topluluğu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Yaşam ve Kariyer Panayırı (YAKA) 2016" etkinliği, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

İki gün süresince devam eden etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Kariyer Topluluğu'nu aktif bir topluluk olarak nitelendirerek Topluluk Danışmanına ve Topluluk Başkanına teşekkür etti.

Etkinliği, kariyer yönetimi ve kariyer planlama açısından çok önemsediğini dile getiren Rektör, "Her zaman, her zorluğun başarıyla üstesinden geleceğinizi ümit ediyorum. Etkinliğe katılan değerli misafirlerimiz, bizlere deneyimlerini aktaracaklar. Bu programdan önemli çözüm önerileri çıkacaktır. Kariyer Topluluğu'na teşekkür ediyor, diğer topluluklara örnek olmasını temenni ediyorum" sözleriyle konuşmasını sonlandırdı. Açılış konuşmasının sonrasında Kariyer Topluluğu Başkanı Selçuk Cantürk, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a plaket takdim etti.

Açılış konuşmasının ardından "Hayal Et" başlıklı birinci gün oturumuna geçildi. Oturuma Dr. Enes Başak, Kadının Fenni kitabının yazarı Avukat Feyza Altun, ASELSAN İşe Alım Uzmanları Orhan Karabacak ve Eren Ekren, e-Tohum 2015 yılı en iyi 20 girişimciden biri seçilen Mustafa Şahin Aydın, Kariyer Net CV Hazırlama, Mülakat Teknikleri ve Etkili Beden Dili Uzmanı Semih Gümüş ile Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan konuşmacı olarak katıldı. Davetli konuşmacılar, uzmanlık alanlarıyla ilgili yaptıkları çalışmalar, kariyer planlama ve yaşadıkları deneyimleri öğrencilerimizle paylaştı. Gerçekleştirilen sunumların ardından etkinliğin birinci günü sona erdi.

SINIRLARI ZORLA

"Yaşam ve Kariyer Panayırı 2016" etkinliğinin ikinci ve son günü "Sınırları Zorla" başlıklı oturumla başladı. Bu oturumda Avivasa firmasından; Satış Eğitmeni Zafer Tartar, İnsan Kaynakları Uzmanı Mine Şişman ve Banka Sigortacılığı Yöneticisi Mustafa Mete ile Suya Batmaz İnşaat Ortağı Hakan Demirel, çalıştıkları alanlar ve firmaları hakkında önemli bilgiler verdi.

İkinci gündeki "Başarıyı Yakala" başlıklı son oturuma, Arçelik İnovasyon Grubu Üyeleri ile Standard Profil Düzce Genel Müdürü Teoman Yücel konuşmacı olarak katıldı. Faaliyet gösterdikleri firmalar ile ilgili bilgiler veren davetli konuşmacılar, sektörün ihtiyacı olan insan kaynakları hakkında önemli değerlendirmeler yaptılar. Kariyer yönetimi ve kariyer planlama alanlarıyla ilgili bilgi ve deneyimlerini paylaşan konuşmacılar, öğrencilerimizin meslek yaşamında karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik faydalı tavsiyelerde bulundular.

İki gün devam eden "Yaşam ve Kariyer Panayırı 2016" etkinliği, davetli konuşmacılara plaketlerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

“Yaka 2016” Etkinliğiyle Kariyerlerini Planlıyor

“Yaka 2016” Etkinliğiyle Kariyerlerini Planlıyor

“Yaka 2016” Etkinliğiyle Kariyerlerini Planlıyor

“Yaka 2016” Etkinliğiyle Kariyerlerini Planlıyor

“Yaka 2016” Etkinliğiyle Kariyerlerini Planlıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim