• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Yağmur Mobillya'da ikinci nesil görev başında

Yağmur Mobillya'da ikinci nesil görev başında
Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Yağmur Mobilya'da ikinci nesil görev başında.

Türk mobilya sektörünün yenilikçi markası Yağmur Mobilya'da ikinci nesil görev başında. İcra Kurulu Başkanı Yağmur Akkulah'ın kızı Çişel Akkulah, Mağazalar Sorumlusu görevine atandı.

Çocuk yaşlardan itibaren sektörün içinde büyüyen Çişel Akkulah, ABD'deki eğitimini tamamlayarak babasına omuz verdi. Firmanın birçok kademesinde çalışarak deneyim kazanan Çişel Akkulah, mağazalar sorumlusu olarak yaptığı ilk açıklamada, markalarını bugünkü seviyesinden daha yüksek noktalara taşımak için yola çıktığını söyledi.

Babasından edindiği alaylı deneyimini eğitimi ile taçlandıran Çişel Akkulah, geçmişi 40 yıla dayanan Yağmur Mobilya'nın yönetim kademesinde olmanın kendisine ayrı bir sorumluluk yüklediğini belirterek, şunları kaydetti: "Babam, işyerimde patronumdur, beni diğer çalışanlarından ayrı ve özel tutmadı. Ben çalışanların servisiyle işyerimize gidip geldim. İhracattan muhasebeye hemen her kademede görev alarak, tüm birimlere hakim olmaya çalıştım. Yeni görevim olan Mağazalar Sorumluluğu'na atandıktan sonra özel aracımla mağazalarımızı gezmeye başladım. Babamdan aldığım iş tecrübesi ve eğitimimle bayrağımızı en üst noktalarda tutmaya devam edeceğim."

"TÜRKİYE'NİN HER NOKTASINDA VARIZ"

Yağmur Mobilya olarak, yurt dışı ihracatlarının yanı sıra yurt içinde Türkiye'nin her noktasında bulunduklarını ifade eden Çişel Akkulah, "Şu anda 320 şube ve 19 konsept mağazamız var. Kendi bünyemiz içinde 5 yeni konsept mağaza daha açma hedefimiz var. Yeni iş ortaklarımızla mart ayı içinde Nizip ile Aydın merkezde ve ilçelerinde konsept mağaza zincirlerimizi artırmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Mobilya sektörünün Türkiye'deki gelişimini de değerlendiren Çişel Akkulah, gümrük vergilerine gelen artışın ithal ürün girişini sınırladığını, bu sayede yurt içi üretimin de tetiklendiğini belirterek, şunları söyledi: "Sektörümüz 2016 yılına olumlu verilerle girdi. Bu yılın mobilyacılar açısından verimli geçeceğini düşünüyorum. Yaklaşan bahar ve ardından yaz aylarıyla birlikte daha hareketli günler yaşanacak. İşimizi seviyor ve her gün daha iyiye hedefimizden şaşmadan yolumuza devam ediyoruz."

Çişel Akkulah, 4 ayrı üretim tesisi ile kanepe, koltuk takımı, yatak-baza ve modüler mobilya üretiminde günün son teknolojisi cihazlarla üretim yaptıklarını vurgulayarak, "Sektördeki tüm yenilikleri yakından takip ederek, AR-GE çalışmalarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz. Yağmur Mobilya kurulduğu günden itibaren "ilk'lerin markası oldu ve olmaya devam edecek." dedi.

Yağmur Mobillya'da ikinci nesil görev başında

Yağmur Mobillya'da ikinci nesil görev başında

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim