• BIST 9054.59
  • Altın 2296.967
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0617
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

X-ray Cihazı İkaz Verince Boynunda Mermi Olduğu Ortaya Çıktı

X-ray Cihazı İkaz Verince Boynunda Mermi Olduğu Ortaya Çıktı
Samsun'un Çarşamba ilçesinde lise öğrencisi 17 yaşındaki Onur Yüksel, geçen yıl Kurban Bayramı'nda rastgele açılan ateş sonucu boynuna isabet eden...

Samsun'un Çarşamba ilçesinde lise öğrencisi 17 yaşındaki Onur Yüksel, geçen yıl Kurban Bayramı'nda rastgele açılan ateş sonucu boynuna isabet eden mermi çekirdeği ile 9 ay boyunca yaşadı.

Terme İlçesi Taşpınar Mahallesi'nde ikamet eden Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi olan 17 yaşındaki Onur Yüksel, geçen yıl Kurban Bayramı'nın 3. gününde evinin bahçesinde otururken, etrafa rastgele açılan mermilerin hedefi oldu. Boynuna mermi çekirdeğinin isabet ettiğini ilk önce anlayamayan Yüksel, bu şekilde 9 ay boyunca günlük yaşamına devam etti. Öğrenci Yüksel, gerçekle bir AVM'nin X-Ray cihazından geçerken karşılaştı.

DOKTORLAR ANLAMADI, X-RAY CİHAZI ORTAYA ÇIKARDI

Yaşadığı şok verici durumu anlatan lise son sınıf öğrencisi Onur Yüksel, "Kurban Bayramı'nın 3. günü akşamı evin avlusunda bir anda başıma darbe hissettim. Uzun süre kanama oldu. Çizik gibi bir iz vardı. O gece hastaneye gittik. Hastanede doktorlar baktılar ama hiçbir şeyin olmadığını söyleyerek geri gönderdiler. Biz de bir şey yok denilince telaşlanmadık. Herhangi bir durumun olabileceğini düşünmedik. Belli bir zaman sonra Samsun'da bir AVM'ye alışveriş için gittik. Orada içeriye girerken X-Ray cihazı öttü. Güvenlik görevlileri beni içeri almadı. Şüpheli biri olduğumu düşünerek üzerimde arama yaptılar. X-Ray cihazını üzerimde gezdirince boynumda metal olduğunu söylediler. Özel bir hastaneye gittim. Burada röntgen çekildi. Çekilen röntgenle birlikte gerçek ortaya çıktı. Boynumda mermi çekirdeği olduğu anlaşıldı. X-Ray cihazında ki yaşadığım sıkıntıyla bu gerçeğin ortaya çıkması komik oldu" dedi.

9 ay boyunca boynunda mermi çekirdeği ile gezdiğini, herhangi bir ağrı hissetmediğini söyleyen Yüksel, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yarın ameliyat olacağını belirtti.

Rastgele etrafa ateş açmayı bilinçsizlik olarak değerlendiren öğrenci Onur Yüksel, "O gün beni Allah korudu ve şükürler olsun hayattayım. Ama sevinçli günlerde atılan silahların, üzücü sebepleri de mutlaka oluyor. Tıpkı bende olduğu gibi. Rastgele ateş açılmaması istemiyorum" ifadelerini kullandı.

X-ray Cihazı İkaz Verince Boynunda Mermi Olduğu Ortaya Çıktı

X-ray Cihazı İkaz Verince Boynunda Mermi Olduğu Ortaya Çıktı

X-ray Cihazı İkaz Verince Boynunda Mermi Olduğu Ortaya Çıktı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim