• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Wome Deluxe Otel Emitt 2016’da

Wome Deluxe Otel Emitt 2016’da
2016 EMITT Fuarı (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı)'nda yer alan Wome Deluxe Otelinin standı göz kamaştırıyor.

2016 EMITT Fuarı (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı)'nda yer alan Wome Deluxe Otelinin standı göz kamaştırıyor. Alkolsüz her şey dâhil konseptiyle ziyaretçilerin karşısına çıkan otel, müşterilerin beğenisini kazanıyor.

Türkiye'de sekiz farklı sektörde 35 yıllık geçmişiyle faaliyet gösteren ve Türkiye'nin en köklü şirketlerinden biri olan Ortadoğu Grup tarafından Alanya'nın Avsallar bölgesinde inşa edilen Türkiye'nin en yeni ve en lüks aile oteli Wome Deluxe, alternatif turizm konseptiyle EMITT Fuarında ziyaretçilerini bekliyor.

Türkiye'de bu yıl 28-31 Ocak tarihleri arasında 20'incisi düzenlenen, dünyanın en büyük beş turizm organizasyonundan biri olan EMITT Fuarında (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 71 ülkeden binlerce katılımcı stant açtı. Fuara alternatif turizm konseptiyle Türkiye'nin en yeni ve en lüks aile oteli olarak katılan Wome Deluxe, 28 - 31 Ocak tarihleri arasında 3'üncü holde ziyaretçilerini ağırlıyor.

ALKOLSÜZ KONSEPT

Oteli yeni açtıklarını belirten Oğuz Isıgöllü, şöyle konuştu: "Otelimizi Kasım ayında hizmete açtık. Konseptimiz alkolsüz her şey dâhil olup hanım misafirlerimize özel 10 bin metrekarelik alan tahsis ettik. Bu alanlar plajları, spa, hamam gibi hizmetleri kapsıyor. Ailelerin gelip rahatlıkla tatil yapabilecekleri karma alanlarımız var. Biz konseptimizi birleştirici bir düşünceyle hayata geçiriyoruz. Radikal şekilde ayrım olan oteller var ya da hiç olmayan; biz her ikisini harmanlayarak alkolsüz konseptte ve muhafazakâr hassasiyette tatil yapmak isteyenlere yönelik bir seçenek oluşturduk.'

OTELİN ÖZELLİKLERİ

Otelin özelliklerine değinen Genel Müdür Oğuz Isıgöllü, şunları söyledi: "Otelimiz Alanya'da İncekum mevkisinde ve denize sıfır konumda bir tabiat parkında yer alıyor. Toplam 120 bin m2'lik bir alana kuruldu. Otelimiz 1.800 yatak kapasiteli. 10 yüzme havuzumuz var. Baylara ve hanımlara ayrı ayrı hizmet veren iki spa alanımız mevcut. Özellikle çocuklara yönelik pek çok etkinlik alanımız bulunuyor. Tiyatro, oyun parkları ve kreş gibi imkânlar sunuyoruz çocuklara. Çıkış noktamız, çocukları ve hanımları memnun edersek herkesin memnun olacağı ön görümüzdür. Bir aile oteli olarak kendimizi lanse ediyoruz. Odalarımız ailelerin konforu için ağırlıklı olarak 1+1 ebeveyn ve çocuk odaları olacak şekilde tasarlandı. 5 kişiye kadar standart tek odada konaklama imkânı da var. Bunun gibi pek çok özellik Wome Deluxe'ü bugüne kadar yapılan diğer örneklerinden ayrıştırmaktadır. Umarım bu konsepti halkımıza daha yakından tanıtır, sevdirir ve yeni otel projeleri ile markamızı güçlendireceğiz diye düşünüyorum."

"HEDEFİMİZ YÜKSEK STANDARTLARDA HİZMET VERMEK"

Tesis açıldıktan sonraki ilk fuar katılımı olduklarını belirten Genel Müdür Oğuz Isıgöllü, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Oteli yeni açtık. Otelimiz bu konsepteki büyük ve en yeni otel, şimdiden yoğun ilgi görüyor. Yüksek sezonda tam doluluk bekliyoruz ve müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz. Ayrıca şu an toplantı gruplarımız var. Bu sezonda çoğunlukla toplantı, eğitim seminerleri, bayi toplantıları gibi organizasyonlar yer alıyor. Şu anki ilgiden memnunuz. Temel amacımız düşük sezonda hedeflediğimiz standartları ve hizmet kalitesini pekiştirip yüksek sezona en iyi şekilde girmek. EMITT'in bu sene 20. yılı Türkiye'nin en büyük ve dünyanın sayılı fuarlarından biri. Turizm sektörü biraz sıkıntılar yaşadı son dönemde. Umarım bu ve benzer fuarlarla birlikte Türk turizmi layık olduğu yere gelecektir.'

Wome Deluxe Otel Emitt 2016’da

Wome Deluxe Otel Emitt 2016’da

Wome Deluxe Otel Emitt 2016’da

Wome Deluxe Otel Emitt 2016’da

Wome Deluxe Otel Emitt 2016’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim