• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

WJJF Uluslararası JuJitsu Semineri İstanbul’da gerçekleşti

WJJF Uluslararası JuJitsu Semineri İstanbul’da gerçekleşti
Ulusal JuJitsu Federasyonu, Dünya JuJitsu Federasyonu (WJJF) üyeliğine kabul edildi.

Ulusal JuJitsu Federasyonu, Dünya JuJitsu Federasyonu (WJJF) üyeliğine kabul edildi. Yapılan sınav sonucunda Ulusal JuJitsu Federasyonu Başkanı Şevki Eedoğan 6. Dan belgesini de aldı.

Dünya JuJitsu Federasyonu (WJJF) temsilcilik belgesi Ulusal JuJitsu Federasyonu Başkanı Şevki Eedoğan'a törenle verildi. Ulusal JuJitsu Federasyonu Combat JuJutsu International Federation üyeliğinden sonra şimdi de World JuJitsu Federation üyesi oldu.

Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Beylikdüzü İlçe Spor Müdürü Hüseyin Bağcı, Beylikdüzü spor işleri müdürü Fidan Gül de seminere destek verdi.

WJJF Başkanı Robert Hart Kancho 7. Dan, WJJF yönetim kurulu üyesi ve İtalya temsilcisi Nicoli Guido 7. Dan, Andrea Colombini 7. Dan, WJJF Belçika temsilcisi Denis Vanhees 5. Dan, WJJF Azerbaycan Ju Jitsu Federasyonu Başkan yardımcısı Ali Jafarov 4. Dan, WJJF Rusya Temsilcisi Sergey Oleinik 3..Dan, Paul Daley 6. Dan ,Michael Widdall 4. Dan başta olmak üzere 8 ülkeden 33 üst düzey eğitimci ve 150 katılımcı seminere iştirak etti.

Teknik seminerin ardından sınav ve derecelendirme yapılarak katılımcılardan başarılı olanlara bir üst derece belgeleri verildi.

Ulusal JuJitsu Federasyonu Başkanı Şevki Erdoğan, "Dünya JuJitsu Federasyonu'nun (WJJF) ülkemizde yapmış olduğu ilk geniş kapsamlı seminer olması ve Ulusal JuJitsu Federasyonu temsilcileri olarak tanınması nedeniyle çok önem arz etmektedir. Çalışmalar ve görüşmeler çok başarılı geçmiştir. JuJitsu camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ulusal JuJitsu Federasyonu Başkanı Şevki Erdoğan, JuJitsu severlere çok yakında yaz kampı, müsabaka ve seminer takvimi açıklayacaklarını söyledi.

Erdoğan, "Seminerimizin gerçekleşmesinde desteklerinden dolayı Beylikdüzü Kaymakamı Mehmet Okur ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve özverili çalışmalarından dolayı hocalarımıza ayrı ayrı teşrifleri ve verdikleri destekten ötürü tüm katılımcılara teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim