• BIST 9036.18
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Whatsapp mesajı ile intihara müebbet istemi

Whatsapp mesajı ile intihara müebbet istemi
Antalya’da kendisini aldattığından şüphelendiği eşi Gökhan C.’ye, ’Çocuklarımla birlikte tüpü açıp intihar edeceğim’ diye mesaj yollayan kadın, müebbet hapis istemi ile yargılanacak.

Antalya’da kendisini aldattığını iddia ettiği eşi 29 yaşındaki Gökhan C. ile telefonda tartışan 28 yaşındaki Nadire C., ’Çocuklarımla birlikte tüpü açıp intihar edeceğim’ diye yazdığı mesaja, cep telefonuyla çektiği tüpü fotoğrafını da ekleyerek WhatsApp üzerinden gönderdi. Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde bir firmada çalışan Gökhan C., mesajı ve fotoğrafı görünce hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine Nadire C.’nin oturduğu gecekonduya aynı anda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uyarılarına rağmen Nadire C. kapıyı açmadı. İtfaiye ekiplerinin desteğiyle kapıyı kırıp içeri giren ekipler, oturma odasındaki anne Nadire C. ile çocukları 11 aylık T. ve 5 yaşındaki T.’yi hemen ambulansa aldı. Muayene edilen Nadire C. ile çocuklarının, ocakta açık tüpten kaynaklanan sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edildi. Gözaltına alınan Nadire C., "Beni ve çocuklarımı kurtardınız ama bu son olmayacak, çocuklarımla öleceğim" diye ifade verdi. C. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

’TASARLAYARAK ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS’

Antalya Cumhuriyet Savcılığı, Nadire C. hakkında ’tasarlayarak yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs’ suçundan iddianame hazırladı. İddianamenin kabul edilmesi üzerine C. hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Antalya 6’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ilk duruşmasında hazır bulunan Nadire C. suçsuz olduğunu savundu. 10 yıldır evli olduğunu anlatan Nadire C., "Kocamı çok seviyorum. Beni aldattığını düşündüğüm için olaydan 10 gün önce tartışmıştık. Olay günü de telefonda tartıştık. Eşim bana küfretti. Ben de intihar edeceğimi söyledim. İntihar süsü vermek için de tüpü açtım ve fotoğrafını çekip eşime WhatsApp ile gönderdim" dedi.

’OLAY KURGU’

Olaydan yarım saat sonra eve polisin geldiğini kaydeden C., kucağında çocuğu olduğu için kapıyı açamadığını söyledi. Kapıyı kırıp giren polislere de eşine öfkesinden dolayı "Beni kurtardınız ama bu son olmayacak" dediğini kaydeden C., "Ben gerçekten tüpü açmamıştım. Zaten açmış olsaydım, şu an ne ben ne de çocuklarım hayatta olurdu" dedi.

Duruşmaya müşteki sıfatıyla katılan Gökhan C. ise eşi hakkında şikayetçi olmadığını söyledi. "Eşim benim ve çocuklarımın üzerine titrer. Kesinlikle şikayetçi değilim" diye konuştu.

Duruşma sonunda mahkeme, Nadire C.’nin tutuksuz yargılanmasına karar verip tahliye etti.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim