• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Webo'dan ayrılık açıklaması

Webo'dan ayrılık açıklaması
Fenerbahçeli futbolcu Pierre Webo, "Bu akşam 3 puana katkıda bulunduğum için çok mutluyum" dedi.

 Fenerbahçe'nin Medicana Sivasspor'u 3-2 yendiği maçta oyuna sonradan  giren ve bir gol atan Webo, karşılaşmanın ardından Sivas 4 Eylül Stadı önünde  basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Zorlu bir karşılaşma oynadıklarını dile getiren Webo, "Ben de bu  takımın bir üyesiyim ve her üyesi gibi işimi yapmaya çalıştım. Bu akşam 3 puana  katkıda bulunduğum için çok mutluyum, 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Sahaya  girdiğim andan itibaren sadece takıma katkı verebilmeyi düşündüm. Golümden ve bu  akşamki başarımızdan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.
 
Galatasaray'ın dün Torku Konyaspor karşısında son dakikalarda bulduğu  golle kazanmasının morallerini bozup bozmadığının sorulması üzerine Webo,  moralsiz olmalarının söz konusu olmadığını belirtti.
 
Sadece sahanın zemininin kuru olması nedeniyle sorun yaşadıklarını  dile getiren Webo, "Saha biraz kuruydu. İstediklerimizi yapamıyorduk. Akışkanlığı  sağlayamıyorduk, istediğimiz pasları veremiyorduk. Belki bu yüzden dışarıdan size  öyle gözükmüş olabilir" ifadelerini kullandı.
 
Webo, ligde kalan 4 maçı da kazanmak ve şampiyonluğa ulaşmak  istediklerini dile getirdi.
 
"Takımıma odaklanmış durumdayım"
 
Sezon sonunda sözleşmesinin bittiği hatırlatılan ve yönetimle herhangi  bir görüşme yapıp yapmadığı sorulan Webo, şöyle konuştu:
 
"Öncelikle şu anki sözleşmemin güzel bir şekilde bitmesini istiyorum.  Tek arzum bu. Sezon sonuna kadar takımıma hedefleri doğrultusunda yardımcı olmak  istiyorum. Şu anda kendimle ilgili konuşmak istediğimi söyleyemem. Ben takımıma  odaklanmış durumdayım. Tüm isteğim takımla şampiyon olmak. Ben bu ailenin bir  parçasıyım, kulübümüzle her zaman irtibat içerisindeyim. Her zaman görüşmeler  oluyor çünkü bu ailenin bir parçasıyım. Tekrar ediyorum şu anda sadece şampiyon  olmak istiyoruz. Ben kişisel durumlar, problemler yerine takımın başarısına  konsantre olmuş durumdayım."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim