• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Volkan'ı ağlatan taraftarlar konuştu

Trabzonsporlu futbolcu Volkan Şen’e küfür ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan taraftarlar suçlamaları kabul etmedi.
Kesinlikle küfür etmediklerini söyleyen taraftarlardan İsmet Bekar, “Niye küfür ediyorsun? Niye adam gibi top oynamıyorsun? Taraftarla senin ne işin var?" diyerek Volkan'a tepki gösterdiklerini söyledi.
 
Trabzonspor’un dün akşam Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 2 –1 kazandığı lig maçının 43. dakikasında Volkan Şen’e küfür ederek futbolcunun sahayı ağlayarak terk etmesine neden olduğu iddia edilen iki kardeş taraftar Tayfun ve İsmet Bekar, suçlamaları kabul etmediler.
 
Dün gece gözaltına alınan ve ifade vermelerinin ardından da serbest bırakılan taraftarlardan Tayfun Bekar, DHA'ya açıklamalarda bulundu. Volkan Şen’in sadece ortaya koyduğu futbola tepki gösterdiklerini belirten Bekar, “ Yediğimiz golden sonra bulunduğumuz tribüne en yakın olan futbolcu Volkan Şen’di. Gol yenilen pozisyona da çok uzaktı. Bunun için tepki göstermek istedik. ‘Güzel futbol oyna’ gibi birşeyler söyledim. Volkan’da dönerek Trabzonspor taraftarlarına küfretti. Ondan sonra taraftar arasında tartışma yaşandı. Volkan ağlayarak sahayı terk etti, bizi de polisler alıp karakola götürdü" dedi.
 
“TARAFTARLARDAN TEPKİ GÖRMEDİK"
 
Tayfun Bekar, bordo mavili ekibe yıllardır her fırsatta destek verdiklerini vurgulayarak, “Bu takımın taraftarı ve hayranı olarak böyle bir olayla anılmak beni çok üzdü. Kesinlikle küfür etmedim. Şu an içinde bulunduğumuz durum anlatılacak gibi değil. Karakolda sanki suçluymuş gibi bulunmak beni çok üzdü. Olay sonrası ertesi gün kalktığımda insanların bana tepki vereceğini düşünüyordum, tedirgindim. Ama böyle bir şey olmadı. Sokaktaki insanlar, ‘Allah senden razı olsun. Volkan’ın dışarı çıkmasına neden oldun, onun yerine girenler takıma 3 puanı getirdi’ dediler. Kötü söz söyleyecek bir insan değilim. Eğer öyle bir şey olsa bile gereğini yaparak çiçeğimle gidip özür dilemesini de bilirim" diye konuştu.
 
İSMET BEKAR: “HAYATIMIZDA İLK KEZ KARAKOL YÜZÜ GÖRDÜK"
 
Taraftarlardan İsmet Bekar da bugüne kadar gittikleri maçlarda hiçbir gerginlik yaşamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:
 
“Yıllardır kombinemizle takımımızı desteklemek için tribündeki yerimizi alıyoruz. Maça gittiğimizde hiçbir zaman gerginlik yaratmadık. Volkan'ın o anda taraftara dönüp tepki vermesini hoş bulmadık. Volkan Şen’e, ‘Niye küfür ediyorsun? Niye adam gibi top oynamıyorsun? Taraftarla senin ne işin var?' gibi tepkiler verdik. Daha sonra da bizi yanlış anlayan bir grup taraftar bize doğru yöneldi. Orada da taraftarları yatıştırmaya çalıştık, özür diledik. Hayatımızda ilk kez karakol yüzü gördük. Ama mutluyuz, çünkü takım 3 puanı aldı. Eğer bir yanlışımız varsa yine de tüm Trabzon halkı ve Trabzonspor taraftarından özür diliyoruz. Gerekirse tesislere çiçeğimizle gidip tüm futbolculardan ve başkanımızdan özür dileriz."
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim