• BIST 9530.47
  • Altın 2474.969
  • Dolar 32.4692
  • Euro 34.7623
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Voleybolun Yıldızları Büyükşehirden Çıkacak

Voleybolun Yıldızları Büyükşehirden Çıkacak
Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gençler ve yıldızlar liginde mücadele eden bayan voleybol takımları Manisa'da önemli başarılar elde etti.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un gençler ve yıldızlar liginde mücadele eden bayan voleybol takımları Manisa'da önemli başarılar elde etti.

Manisa'da gençlerde ikinci, yıldızlarda ise üçüncü olarak önemli rakipleri geride bırakan Manisa Büyükşehir Belediyespor'un genç voleybolcuları kazandıkları kupalar ile birlikte Kulüp Başkanı Cenk Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarete Voleybol Şube Sorumlusu Ahmet Ayberk Aloğlu, Antrenör Seda Çarıkçı, Antrenör Yardımcıları Caner Doğançay, Selin Etker ve sporcular katıldı. Ziyarette ilk olarak söz alan Voleybol Şube Sorumlusu Ahmet Ayberk Aloğlu, "Yaklaşık bir sene önce çıktığımız bu yolda 14 kişiyle hedefimize yürümeye başladık. Daha sonra bu rakamlar binleri aştı. Şu anda çok şükür güzel başarılar yakalamaya başladık. Bu başarının en büyük mimarları antrenörlerimiz ve çocuklarımızdır. Burada bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve Kulüp Başkanımız Cenk Ergün'e teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

"SPOR SALONU BİZE KATKI SAĞLADI"

Spor salonu olmadığı için daha önceki dönemlerde farklı salonlarda antrenman yapmak zorunda kaldıklarını ifade eden Aloğlu, "O süreçte büyük sıkıntılar yaşadık. Şükür ki şu anda kulübümüze çok güzel bir tesis kazandırıldı. Çocuklarımız bu tesislerden faydalanıyorlar. Bu şekilde devam edersek voleybolun kuluçka makinesi olacağız diye bir hedefimiz vardı. Bu hedeften şaşmayacağız" diye konuştu.

"BAŞARILARIMIZIN DEVAMI GELECEK"

Manisa Büyükşehir Belediyespor kulübünde alt yapıda önemli gelişmeler yaşandığını ifade eden Antrenör Seda Çarıkçı, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Güzelyurt Mahallesi'nde yaptığı salonla birlikte önemli bir atak yaptık. Sporcu sayılarımız her geçen gün arttı. Alt yapıda başarılarımız arttı. Bu başarıları daha da arttırmak istiyoruz. Bize verilen destekler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ile birlikte Kulüp Başkanımız Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

"AMACIMIZ VATANINI MİLLETİNİ SEVEN BİREYLER YETİŞTİRMEK"

Alt yapıya verdikleri değerin karşılığında her geçen gün yeni başarılar elde edilmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade eden Kulüp Başkanı Cenk Ergün, "Göreve geldiğim günde söyledik. Alt yapılara önem vereceğiz, vatanını milletini seven birer birey yetiştireceğiz dedik. Futbolda başlattığımız atılımı diğer branşlarda da yapmaya başladık. Özellikle alt yapılarda önemli yol kat ettik" şeklinde konuştu. Voleybol A Takımının bölgesel ligden 2. Lig'e yükseldiğini hatırlatan Ergün, "Takımımız 2. Lig'de play-off oynamayı garantiledi. Belkide önümüzdeki yıl voleybol birinci liginde mücadele edecek. Ancak bunun altını doldurmamız gerekiyor. Çünkü spor kulüplerinde taşıma suyla değirmen dönmemeli. Alt yapıları kuvvetli olmalı. Ben bu başarılarda emeği geçen başta Ayberk Aloğlu olmak üzere hocalarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok daha güzel günlerin onları bekleyeceğine eminim" dedi.

Voleybolun Yıldızları Büyükşehirden Çıkacak

Voleybolun Yıldızları Büyükşehirden Çıkacak

Voleybolun Yıldızları Büyükşehirden Çıkacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim