• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Voleybolculardan Kaymakama Ziyaret

Voleybolculardan Kaymakama Ziyaret
Manisa İl üçüncüsü olan Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Kula Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret etti.

Manisa İl üçüncüsü olan Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Kula Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret etti.

Manisa il genelinde yapılan 26 takımın mücadele ettiği 2015 - 2016 Eğitim öğretim Okul sporları Genç Erkekler voleybol müsabakalarında rakiplerini geride bırakarak yapılan turnuvada il üçüncüsü olan Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı Kula Kaymakamı Murat Güven'i ziyaret ederek başarılarını birlikte kutladı.

Yapılan turnuvayı takım olarak iyi hazırlandıklarını söyleyen Takım Kaptanı İsa Aydoğdu, "Bireysel hatalar yaptığımızın farkındayız aslında iyi mücadele ettik. İl ikinciliğini Taybrek setinde kaybettik. Başarımızda emeği olan başta beden eğitimi öğretmenimiz Erdal Demiray olmak üzere okul öğretmenlerimize ve okul idarecilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Beden Eğitimi öğretmeni Erdal Demiray ise, maçlarda çok iyi mücadele ettiklerini ve sporcularını kutladığını belirterek, bundan sonra yapılacak turnuvalara daha da iyi çalışarak il birincisi olarak Türkiye şampiyonasını gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

Okul Müdürü Adem Sümen ise, "Başarıda emeği olan bütün sporcularımıza ve beden eğitimi öğretmenimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Halk Eğitim Müdürü Hakan Özkan da Hafta sonu voleybol kursu açarak öğrencilerimizin hazırlanmasında katkı sağladığı için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Voleybol takımını makamında kabul eden Kula Kaymakamı Murat Güven voleybol takımını göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ederek, "Derslerinizin yanında bu tip sosyal ve sportif faaliyetlerde bulunmanız oldukça önemli. Bizde Kula Kaymakamlığı olarak her zaman sizleri destekliyoruz. Ben buradan bir kere daha okul idarecilerimizi ve sizleri çalıştıran değerli öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Sizlere de bundan sonraki turnuvalarda başarılar diliyorum" dedi.

ÇARPAN'I DA ZİYARET ETTİLER

Kaymakam Murat Güven'den sonra Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan'ı da ziyaret eden sporcular il üçüncüsü olmanın gururunu yaşadıklarını belirttiler. Çarpan da, sporcuları ve idarecileri kutladı. Rakiplerini geride bırakarak il üçüncülüğünü Kula'ya getirmelerinden dolayı voleybol takımını tebrik eden Çarpan, öğrencilerin başarılarının devamını diledi.

Voleybolculardan Kaymakama Ziyaret

Voleybolculardan Kaymakama Ziyaret

Voleybolculardan Kaymakama Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim