• BIST 9524.59
  • Altın 2489.257
  • Dolar 32.5104
  • Euro 34.7089
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Vodafone yeni akıllı telefon ve tablet serisini tanıttı

Vodafone yeni akıllı telefon ve tablet serisini tanıttı
Vodafone, "Smart 7" adlı akıllı telefon ve tablet serisini tanıttı.

Vodafone, "Smart 7" adlı akıllı telefon ve tablet serisini tanıttı. Telefonun düşmeye ve kırılmaya karşı dayanıklı olduğu belirtildi.

'Smart 7" serisinin Maslak Vodafone Plaza'da basın toplantısı ile sunuldu. Toplantıda Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, yeni ürünlerin Vodafone'un global tecrübesini son teknolojilerle birleştiren 3 akıllı telefon ve 1 tabletten oluştuğunu anlattı. Uysal, giriş seviyesi bir akıllı telefon arayanlara Vodafone Smart style 7, orta-üst seviye akıllı telefon talep edenlere Vodafone Smart Ultra 7 ve hem tasarımı hem de teknik özellikleriyle daha üst seviye bir akıllı telefon isteyenlere ise Vodafone Smart pro 7 isimli ürünlerin takdim edileceğini söyledi.

Şirketin yeni ürünleriini anlatan Uysal şöyle konuştu:

"Bugün Vodafone markalı yeni smart 7 ailesinin lansmanını gerçekleştirdik. Bu bizim 23. Vodafone markalı cihaz lansmanımız. İlk lansmanımızı gerçekleştirdiğimiz 2010 yılından bu zamana kadar 22 farklı Vodafone markalı telefon, 11 farklı tablet, 1 tane de fablet tanıtımını gerçekleştirdik. Ama en iyi cihazlar bu smart 7 ailesinde olacak."

Özellikle "smart 7 pro" isimli akıllı telefonun bu ürünler içerisinde en üstün özelliklerle donatıldığını ifade eden Uysal şunları söyledi:

"Bu özel telefonumuz işletim sistemi olarak bakıldığı zaman Android 6.0 işletim sistemine sahip. Aynı zamanda 8 çekirdekli işlemciye sahip olduğunundan dolayısıyla çok hızlı bir telefon. Ön ve arkası Gorilla Glass teknolojisiyle kaplanmış olduğundan düşmeye karşı, kırılmaya karşı telefonu koruyor. Telefonun arkasına parmağınızı dokunarak hemen açabiliyorsunuz dolayısıyla tuş kilidi veya şifre girme gibi bir şeye gerek yok. Arkasında 16 MB, önünde ise 8 MB bir kamerası var. Aynı zamanda 4K özellikle de video çekimi olacak. 32 GB dahili hafıza ile birlikte bu hafıza 128 GB'ye kadar yükseltilebilecek. Aynı zamanda da 3G RAM'a sahip. Bu cihazımızı 1 Temmuz'da lanse ediyor olacağız."

"Bunun haricinde iki cihazımız daha var." diyen Fatih Uysal, diğer ürünleri hakkında ise şu bilgileri verdi:

"Özellikle 1 Haziran'da smart style 7'yi tanıtacağız. Bu ürün de bu ailenin en genç üyesi. 5 inçlik bir telefon. Hem performans arayan hem uygun fiyat arayan müşterilerimizi düşündük. Bu telefonun fiyatı 799 TL olacak ama bugünden itibaren verilen siparişlerde 599 TL'ye sahip olunabilecek. Ailemizin 3. üyeside smart ultra 7. Bu cihazımız ise 5.5 inçlik bir cihaz. Bu da 1 Temmuz itibariyle lanse edilecek oluyor. Bu telefona da ön siparişler 899 TL'ye sahip olunabilecek."

Cihan

Vodafone yeni akıllı telefon ve tablet serisini tanıttı

Vodafone yeni akıllı telefon ve tablet serisini tanıttı

Vodafone yeni akıllı telefon ve tablet serisini tanıttı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim