• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Vodafone Arena'nın açılış tarihi

Vodafone Arena'nın açılış tarihi
Beşiktaş, ye­ni sta­dı Vo­da­fo­ne Are­na­'yı Ka­dı­kö­y'­de­ki der­bi ön­ce­si fii­len aça­cak. Yö­ne­tim, in­şa­atı sü­ren stat­ta bir so­yun­ma oda­sı­nın kri­tik ma­ça ka­dar ha­zır ha­le getirilmesi ta­li­ma­tını ver­di. Fenerbahçe karşılaşması ön­ce

Bur­sas­por'u ye­ne­rek şam­pi­yon­luk yo­lun­da kri­tik bir vi­ra­jı ge­çen Be­şik­taş, ligin 25. haftasındaki Fe­ner­bah­çe der­bi­si­ni kı­rıl­ma ma­çı ola­rak gö­rü­yor. Söz ko­nu­su kar­şı­laş­ma­ya ka­dar tüm maç­la­rı­nı ka­yıp­sız geç­me­yi plan­la­yan si­yah-be­yaz­lı­la­rın Ka­dı­kö­y’­deki der­bi için ise çar­pı­cı bir pla­nı var. Ka­nar­ya­’yı dep­las­man­da yen­me­le­ri ha­lin­de ön­le­ri­nin açı­la­ca­ğı­nı dü­şü­nen yö­ne­tim, fut­bol­cu­la­rı bu zor­lu maç için ye­ni sta­dı Vo­da­fo­ne Are­na­’da dü­zen­le­ne­cek bir or­ga­ni­zas­yon­la Sa­ra­coğ­lu­’na uğur­la­ya­cak.

YÖNETİMDE HAZIR BULUNACAK

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; siyah-beyazlı yönetim, inşaatı devam eden statta bir soyunma odasının hazır hale getirilmesi için talimat verdi. Buna göre futbolcular maç günü Arena’ya gelecek ve motivasyon toplantısını burada yapacak. Spor ekipmanlarını da burada giyecek. Yöneticilerin de tam kadro yer alacağı organizasyonun ardından takım otobüsüne binecek olan futbolcular ve teknik heyet Beşiktaş Çarşısı’na giderek burada taraftarlarıyla bir araya gelecek. Sonrasında ise kafile Balmumcu Caddesi üzerinden E-5 Karayolu’na bağlanarak Boğaziçi Köprüsü üzerinden Kadıköy’ün yolunu tutacak.

RESMİ AÇILIŞ EKİMİ BULABİLİR

Yö­ne­ti­min bu pla­nı ay­nı za­man­da Vo­da­fo­ne Are­na’nın fii­len hiz­me­te gir­me­si an­la­mı­nı ta­şı­ya­cak. İnö­nü Sta­dı­’nın yı­kıl­ma­sı­nın ar­dın­dan ya­pı­mı­na baş­la­nan ye­ni sta­dın as­lın­da bu se­zo­nun ikin­ci ya­rı­sın­da hiz­me­te gir­me­si bek­le­ni­yor­du. Yö­ne­tim ya­şa­nan ma­li sı­kın­tı­lar ne­de­niy­le açı­lış ta­ri­hi er­te­le­nen sta­dı şu an­da 2015-16 se­zo­nu­na ye­tiş­tir­meye çalışı­yor. Ge­len son bil­gi­ler ise bu ta­ri­hin 2015 Eki­m’i­ni bu­la­bi­le­ce­ği yö­nün­de.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim