• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Vodafone Arena’da Timsah Yürüyüşü

Vodafone Arena’da Timsah Yürüyüşü
Süper Lig'de Beşiktaş ile Vodafone Arena'nın açılış mücadelesinde karşılaşacak olan Bursaspor'da futbolcular, gol atmaları halinde özdeşleşen gol...

Süper Lig'de Beşiktaş ile Vodafone Arena'nın açılış mücadelesinde karşılaşacak olan Bursaspor'da futbolcular, gol atmaları halinde özdeşleşen gol sevinci "timsah yürüyüşü" yapmayı planlıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, planlar 3 puan üzerine kuruldu. Siyah-beyazlı takımın yeni stadyumu Vodafone Arena'da oynanacak ilk karşılaşmada yeşil-beyazlılar rakibini mağlup ederek tarih yazmanın hesaplarını yapıyor.

TESİSLERDEN ÇIKMIYORLAR

Çalışmalarını Özlüce Tesisleri'nde basına kapalı olarak sürdüren Hamzaoğlu'nun öğrencilerinin aklında sadece Beşiktaş karşılaşması var. Maça daha iyi odaklanmaları için vakitlerinin çoğunu tesislerde geçiren yeşil-beyazlı oyuncular, üst üste alınan Kasımpaşa ve Sivasspor galibiyetlerinin moraliyle Beşiktaş karşılaşmasından da 3 puanla ayrılacaklarına inanıyor.

ARENA'DA İLK "TİMSAH YÜRÜYÜŞÜ"

Kaptan Serdar Aziz başta olmak üzere özellikle yerli oyuncuların maçın önemi hakkında yabancı oyunculara sürekli bilgiler verdikleri bildirilirken, futbolcuların, camianın "sezonun maçı" olarak gördüğü karşılaşmada farklı bir planlarının da olduğu öğrenildi. Vodafone Arena'da oynanacak ilk maç özelliği taşıyan karşılaşmada Bursasporlu futbolcular, gol atmaları ve galip gelmeleri halinde özdeşleşen gol sevinci "timsah yürüyüşü" yapmayı planlıyor.

TRİBÜN LİDERLERİ HAMZAOĞLU İLE BULUŞTU

Öte yandan dün Özlüce Tesisleri'ne giden Bursaspor'un tribün liderleri, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bir araya geldi. Deneyimli çalıştırıcıya maçın önemini anlatan taraftarlar, "Biz takımımızdan her maçta onurlu mücadele etmesini isteriz ama sadece bir maçta, o onurlu mücadelenin zaferle taçlanması her şeyden önemlidir" ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR ÖZLÜCE TESİSLERİ'NDEN UĞURLAYACAK

Karşılaşma için yarın sabah saatlerinde son antrenmanını gerçekleştirecek olan Bursaspor, saat 15.30'da İstanbul'a hareket edecek. Hareket öncesi yeşil-beyazlı taraftarların, takımlarını Özlüce Tesisleri'nde tezahüratlarla uğurlayacakları öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim