• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Vgc Heyetinin Erciş Ziyareti

Vgc Heyetinin Erciş Ziyareti
Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Yönetim Kurulu heyeti, Erciş ilçesindeki yerel ve ulusal gazetecilerle kurum amirlerini ziyaret etti.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Yönetim Kurulu heyeti, Erciş ilçesindeki yerel ve ulusal gazetecilerle kurum amirlerini ziyaret etti.

VGC Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri, gazetecilerin sıkıntılarını dinlemek, sorunlara ortak çözüm bulmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Geçen hafta Gevaş'ta bulunan kurum amirleri ile gazetecileri ziyaret eden Cemiyet Yönetim Kurulu üyeleri, dünde Erciş'teki yerel ve ulusal gazete temsilcileri ile kurum amirlerini ziyaret etti.

VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, Başkan Yardımcısı Yusuf İdiz ile Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Akyüz, ilk olarak Erciş İlçe Emniyet Müdürü Murad Hoş'u makamında ziyaret etti. Ardından Erciş Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Fikret Yaşar, Erciş Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Yağar'ı ziyaret eden heyet, daha sonra Öz Erciş Haber Gazetesi, Birnisan Gazetesi, Erciş Gazetesi, Erciş'in Sesi Gazetesi, İhlas Haber Ajansı, Doğan Haber Ajansı, Anadolu Ajansı ile TRT temsilcilerini de ziyaret ettiler.

Gazetecilerin özellikle bölgede zor şartlar altında çalışmalarını yürüttüklerini belirten VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, ziyaretlerle gazetecilerin sorunlarını ve daha rahat bir çalışma ortamı sağlamayı hedeflediklerini belirtti. Ziyaretlerde gazetecilerin haber alma alanlarının kısıtlanmaması gerektiğini belirten Sevinç, "Meslektaşlarımız burada çok zor şartlarda görevlerini icra etmeye çalışıyor. Biz yönetim olarak meslektaşlarımızın daha rahat bir ortamda görevlerini yapmaları için gerek kurum amirlerimizle gerekse meslektaşlarımızla uyum içinde çalışmalarımızı yürütmeye gayret ediyoruz. Bilindiği üzere bu yöndeki çalışmalarımıza ilk olarak Gevaş ilçesinden başladık. Bugün de ilimizin en büyük ilçesi konumunda bulunan Erciş'i ziyaret ettik. Ziyaretlerimizi tamamen gazeteci odaklı yapmaktayız. Gazetecileri sahada ve ofislerinde dinleyip var olan sorunları minimize etmenin yollarını arıyoruz" dedi.

Yerel ve ulusal gazete temsilcileri ise, üyesi bulundukları VGC'nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirterek, sorunların çözümü için birlikte hareket etmeleri gerektiğinin önemine vurgu yaptılar.

Kendilerine yapılan ziyaretten ötürü VGC heyetine teşekkürlerini ileten Erciş ilçe Emniyet Müdürü Murad Hoş, Erciş MYO Müdürü Prof. Dr. Fikret Yaşar, Erciş Belediye Başkan Vekili Güler Avcı, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Yağar ise; kamuoyunun hızlı, sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara değişik açılardan bakabilmesinde basının rolünün önemli olduğunu belirttiler.

Vgc Heyetinin Erciş Ziyareti

Vgc Heyetinin Erciş Ziyareti

Vgc Heyetinin Erciş Ziyareti

Vgc Heyetinin Erciş Ziyareti

Vgc Heyetinin Erciş Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim